Silvan'da Öğrencilere Lys Morali

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) hazırlanan öğrenciler, düzenlenen yıl sonu etkinliği ile stres attı.Silvan faaliyet yürüten bir dershane, LYS öğrencilerine moral gecesi düzenledi. Etkinliğe öğretmenler...

Silvan'da Öğrencilere Lys Morali
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) hazırlanan öğrenciler, düzenlenen yıl sonu etkinliği ile stres attı.

Silvan faaliyet yürüten bir dershane, LYS öğrencilerine moral gecesi düzenledi. Etkinliğe öğretmenler öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Öğrencileri tarafından hazırlanan şiir dinletisi, tiyatro oyunu sahnelenirken, müzik eşliğinde öğrenciler gecenin geç saatlerine kadar halay çekerek stres attı. Yıl sonu etkinliği düzenleyen dershane müdürü Mehmet Rauf Sümer, "Başarılı bir yılı geride bırakmanın verdiği gururu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Dershanede edebiyat öğretmeni olan Adem Tekinay ise, "Yıl boyunca yapılan gece eğitimleri, Silvan'ın eğitimine büyük bir katkı sundu. Bu azimli çalışma sonucu bizlere ve öğrencilere arasında disiplin ve deneyimin becerisini kazandırdı. Öğrencileri üzerinde olumlu bir güven oluşmasıyla Öğrencilerimiz, Batman ve Diyarbakır'daki dershanelere giden öğrencilerle yarışacak seviyeye geldi. Yine bünyemizde yazın yapılacak kursların, Silvan’ın geleceğine büyük bir katkı sunacak. LYS'ye 1 hafta kaldı, öğrenciler bu sınava sağlam ve güçlü bir şekilde hazırlanmış olmanın verdiği mutlulukla öğrencilerimizi sınava gönderiyoruz. Sınava girecek olan tüm adaylara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2013, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER