Silvan'da Uyuşturucu Bulundurma Suçundan Aranan Bir Kişi Yakalandı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde düzenlenen operasyonda, uyuşturucu bulundurma suçundan aranan bir kişi gözaltına alındı.Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinin Selahattin Mahallesi Ziraat bahçelerine uyuşturucu satıcılarına...

Silvan'da Uyuşturucu Bulundurma Suçundan Aranan Bir Kişi Yakalandı
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde düzenlenen operasyonda, uyuşturucu bulundurma suçundan aranan bir kişi gözaltına alındı.

Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinin Selahattin Mahallesi Ziraat bahçelerine uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenledi. Operasyonda uyuşturucu madde bulundurma suçundan hakkında daha önce yakalama emri olan F.B. adlı şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısın sorgusunun ardında adli makamlara sevk edildi.

Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndan yapılan açıklamada, "Son zamanlarda uyuşturucu kullanımının artması ile Silvan ilçe merkezinde bulunan Selahattin Mahallesi Ziraat bahçesi mevkine şafak adı verdiğimiz bir operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda F.B adlı şahıs uyuşturucu madde bulundurma suçuyla gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü olarak uyuşturucu madde satan ve kullanan şahıslara yönelik sürekli operasyonlarımız devam edecek" denildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2013, 23:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER