Zabıta Ekiplerinden Seyyar Satıcı Denetimi

Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde, seyyar satıcı denetimini sürdürüyor.Kulp Belediyesi Zabıta Memuru M. Ali Teğin, seyyar satıcıları uyardıklarını, uyarıları dikkate almayan...

Zabıta Ekiplerinden Seyyar Satıcı Denetimi
Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde, seyyar satıcı denetimini sürdürüyor.

Kulp Belediyesi Zabıta Memuru M. Ali Teğin, seyyar satıcıları uyardıklarını, uyarıları dikkate almayan seyyar satıcılar hakkında yasal işlem başlatacaklarını söyledi. Teğin, "Baharın gelmesiyle seyyar satıcı sayısında artış var. Bu kapsamda gelişi güzel ve kaldırım işgali yapan seyyar satıcılara yönelik çalışmalarımızda önce uyarılarda bulunuyoruz. Uyarılarımızı dikkate almayan seyyar satıcılar hakkında yasal işlem yapıyoruz. Özellikle Merkez yeni mahalle Lise Caddesi ve Hükümet Konağı Caddesi üzerinde seyyar satıcılık yasaklanmıştır. Hiç bir seyyar satıcıya da göz açtırmayacağız. Önümüzdeki günlerde ise kaldırım işgali yapan esnaf ve inşaatları da denetleyeceğiz. Bu denetimlerde ise kesinlikle cezai işlem uygulanacaktır. Bununla ilgili imar mühendisleri, gerekli çalışmaları yürütmektedir" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2013, 19:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER