AMEDSPOR’LA GÜLDÜK ,DİYARBEKİRSPOR’LA ÜZÜLDÜK (VEYSİ AKAR'IN KALEMİNDEN) HAFTALIK DEĞERLENDİRME)

6.haftası tamamlanan 2.Lig’de Kırmızı Grup’ta Amedspor emin adımlarla hedefe yürümeye devam ediyor. İçeride, dışarıda maçlarını kazanarak “şampiyonluğun en büyük adayı benim” dedirtiyor.

AMEDSPOR’LA GÜLDÜK ,DİYARBEKİRSPOR’LA ÜZÜLDÜK (VEYSİ AKAR'IN KALEMİNDEN) HAFTALIK DEĞERLENDİRME)

 İlk haftalardaki uyum sorununu  hasarsız atlatan Amedspor her hafta üzerine katarak güzel futbolunu bol gollerle süslüyor.

Bilinen şu ki camia olarak bütünleşince iyi futbol ve iyi sonuç kaçınılmaz olur. Derin bir kadroya sahip olan Amedspor sakat ve eksik futbolcularının olmasına rağmen bu süreçte hiçbir eksiklik hissetmeden galip gelmeyi biliyorsa takım içerisinde taşlar yerine oturmuş diyebiliriz. Bu durumda futbolcuların form konusunda artık kendilerine daha çok dikkat etmeleri ve iyi bakmaları gerekmektedir. “Forma aslanın ağzında “diyebiliriz. En ufak bir formsuzlukta kadronun dışında kalmaları kaçınılmaz olur.

                Takım yapısına baktığımızda abi kardeş ilişkisinin üst seviyelerde olduğu, yönetim sportif direktör, teknik direktör ve sporcularla tam olarak bütünleştiği rahatça görülmektedir. İskenderunspor maçının son dakikasının golde yaşanan sevinç yumağının hepimiz tarafından net olarak görüldüğünü inkar edemeyiz .İnşallah bu durum değişmeden devam eder. Seri galibiyetlerle sezon sonuna kadar sürüp şampiyonluk ipi göğüslenir.

                Bu hafta oynanacak Derincespor  maçı büyük ihtimalle kapalı gişe misali ful tribünlere oynanır. Skor tahminimi sorarsanız maçın en az 3-0 ya da 4-0 olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Amedspor’a bu maçta başarılar dilerim.

Diyarbekirspor’a karşı oynanan 2 haftalık hakem oyunları ve sıkandanlar aleni bir şekilde devam ediyor. İki düdükle maçı katletmek ancak bu tür zavallı hakemlerin tarzı olur. İnşallah TFF en kısa zamanda gerekeni yapıp bu tür tetikçi hakemleri cezalandırır. Bu arada Diyarbekirspor takımına gelince yapılan bunca transfere rağmen halen iyi futbol oynanılmaması  düşündürücü bir durum. Suçlu hoca ise hocanın, suçlu futbolcularsa futbolcuların dikkati çekilip gerekli cezalar verilmelidir. Yoksa kaçan balık büyük olur misali şampiyonluk başka baharlara kalır.    

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER