Bu Yenilgiden Çıkarılacak Dersler Var

Bu Yenilgiden Çıkarılacak Dersler Var

Yeni Transferler ve büyük umutlarla başladığımız sezonun ikinci devresinde maalesef bizden daha iyi oynayan ve diri bir Sancaktepe karşısında özellikle orta alanda eksik oyuncularımızdan dolayı 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadık. Devre arasında yapılan transferlerin takıma katkısı istenilen seviyede olamayınca yani geldikleri takımlarda göstermiş oldukları performansın yarısını bile gösteremeyince artı orta alanda ön libero oynayan Enis ve Ali Sterikli’nin de yokluğunda İyi oynayan Sancaktepe karşısında mağlup olmaktan kurtulamadık yani iyi bir ders aldık. Evet, ikinci devreye girerken bu tokat umarım bizi kendimize getirir çünkü bundan sonra içerde oynayacağımız bütün maçlar ve rakipler Sancaktepeden aşağı değil ve hepsi zor sezon sonunda kaybetmektense en başta kaybederek kendimize gelmemiz açısından iyi okuyabiliriz.

Transferler baktığımız zaman Uğur kalitesi belli tartışılmaz bir oyuncu, Tunç her halinden belli iyi ve gelecek vadeden çok yönlü bir santrfor, Nurullah oynadığı takımda kanat oynamasına rağmen 7 gol ve 5 asisti olan milli takımlara gitmiş bir oyuncu, Serdar Yazıcı 40 kez milli forma giymiş Eskişehirspor’un futbolcusu, Hiçbiri saydıklarımın yarısını bile oynamadı ama bu demek değildir ki hep böyle oynayacaklar bir, iki hafta sonra takım oturduğu zaman bu adamları ve performanslarını değerlendirmek için daha sağlıklı olacaktır.

Şimdiye Kadar Gık Demeyenler Otorite Kesildi

Bakıyorum da meydanın vermiş olduğu rahatlıktan dolayı herkes eleştiri oklarını Hocaya ve menajere atmaya başladı, bir maçın ardından bu kadar sert ve art niyetli eleştiriler ne bu takıma nede kendilerine bir şey kazandırmaz. Organize şekilde ağız birliği yapanlar unutmasın sezon sonunda bu takım Play-Off oynar şampiyon olursa hangi yüzle insan içine çıkarsınız merak ediyorum. Görevine son verilmiş hocalar bile gazetecilerin Sosyal medyada paylaşımlarının altına “efsane menajer değilmiydi” diye son derece basit yorumlar yapması ve kulüpten kovulmalarının hıncını alması, birilerinin kulüpten uzaklaştırılmalarının hıncını bu tür eleştiriler yaparak intikam almaya çalışmaları, İki yüzlü benim adamım yoksa başarısızlık olsun hesabı yapanlar Art Niyetli ve Organize yaklaşımlarından başka bir şey değil. Madem öyleydi geçen devre arasında Mert Pamukkaya diye bir adam alındı santrfor diye adamın ayağı topa değmedi neden eleştirmediniz, daha adını bilmediğiniz bir sürü transfer yapıldı sahada görmedik bile neden konuşmadınız. Hesabınıza gelmese kulüp Feyzi İlhanlı’nın oluyor bize ne diyorsunuz hesabınıza gelse takım Diyarbakırspor oluyor sahipleniyorsunuz. Tabi dert belli şimdi ben bu yazıyı yazdım üzerine alınalar cevap yazsın ondan sonra onlar ile ilgili kısmı daha da açarız sorun yok. Ama şunu unutmasınlar İsmet Yılmaz ismi Diyarbakırspor’a şampiyonluklar kazandırmış dürüst ve temiz bir isimdir ve hayal edemeyecekleri paraları Diyarbakırspor’a hibe etmiş çizmiş bir isimdir. Zamanında Babaydı şimdi bir maç mağlubiyetten sonramı kötü oldu beyler.

YORUM EKLE