Diyarbakırspor Siyaset Üstüdür

Diyarbakırspor üzerinden prim yapmaya çalışanlar, Diyarbakırspor'a zerre kadar katkısı olmayan ve Diyarbakırspor’dan nemalanmış şahıslar, Şunu bilin ki sizin söylediklerinizin bizim nazarımızda hiç bir değeri bulunmamaktadır. Çünkü biz kimin veya kimlerin bu takıma ne verdiğini ve emeklerini iyi biliyoruz. Şimdilik sahne sizin oynayın.

Şunu belirtmekte fayda var Adaleti sağlamakla mükellef olan Türkiye Futbol Federasyonu ve Hakemlerinin yaptıklarını görmezden gelmek ve tek taraflı bir kenti, bir halkı suçlamak doğru değildir. Diyarbakırspor partiler ve siyaset üstüdür. Çünkü Diyarbakırspor’u sevenlerin ve destekleyenlerin bir ihale beklentisi veya Mecliste koltuk talebi yoktur, Destekleyenleri arasında her görüşten her fikirden ve ırktan insanlar vardır.

Diyarbakırspor Kulübünün meşru zeminlerde hak arayışının yanında olmak ve onu desteklemek her adaletli ve vicdanlı insanın görevidir. Diyarbakırspor taraftarı ve halk olarak bu ülkenin başında Reis-i Cumhur yani halkın başında bulunan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan olayı iki yönlü değerlendirmesini isteriz. Çünkü Diyarbakırspor yapılan suçlamaları hak etmedi, çünkü Diyarbakırspor kendi bölgesel ligimizi kurarız diye bir iddiada bulunmadı, Diyarbakırspor bana ve bölge takımlarına yapılan haksızlığın son bulmasını bunun için artık bölge kulüpler birliği kurma zamanının geldiğini, bu tür art niyetli hakemlerin artık Türk futbolunda tasfiye edilmesi gerektiğini dile getirdi. Çünkü Diyarbakırspor ligin en centilmen takımı, taraftarı hiçbir olaya karışmamış ve gelen takımları, hakemleri alkışlamış bir camia. Bu nedenle bizi bir üst lige çıkarın demiyorlar, biz bu maçın galibi olalım demiyorlar, biz bu ülkeden ayrılmak ya da başka bir lig kurmak derdinde hiç değiller ve Barışı iliklerine kadar savunan, isteyen ve barışa en çok ihtiyaç duyan 10 binlerin sesine kulak vermek daha doğru olacaktır. Futbolu çok iyi bilen ve oynamış biri olarak Sayın Cumhurbaşkanımızdan ricamız maçın son dakikalarını izlemeleri ve ona göre kanaat getirmeleridir. Kendileride görecektir 10 Binler Stadyumda takımını destekliyor, şölen yeri gibi stadyum ancak bir tetikçi halkın huzuruna, kardeşliğine seçim öncesi suikastte bulunuyor. Çözüm sürecinin getirdiği normalleşmeyle stadlara akın eden halkın en değerli eğlencesini yok edip devletle karşı karşıya getirmek isteyenler bunu tırlara operasyon, siayesetçilere darbe, ve bu seferde bir düdükle yapmaya çalışıyor.

 

YORUM EKLE