DİYARBAKIRSPOR’DA BU ŞEHRİN BÜYÜK TAKIMIDIR

Diyarbakırspor bu kentin en değerli markasıdır. Eğer bu şehrin ismi Diyarbakır ise bu şehrin en büyük en değerli takımıda Diyarbakırspor’dur. Kimse ‘’bulanık suda balık aramasın’’ Diyarbakırspor’un geçmişi başarılarla doludur.

DİYARBAKIRSPOR’DA BU ŞEHRİN BÜYÜK TAKIMIDIR

Diyarbakırspor  bu kentin en değerli markasıdır. Eğer bu şehrin ismi Diyarbakır ise bu şehrin en büyük en değerli takımıda Diyarbakırspor’dur. Kimse ‘’bulanık suda balık aramasın’’ Diyarbakırspor’un  geçmişi başarılarla doludur.

Diyarbakır şehrinde sportif başarı ve heyecanı yaşatan dört  büyükleri bir sezonda yenen tek takımdı, eskiden Diyarbakır’a gelen 4 büyük takım bir puanı aldığı zaman bile sahada yumak oluyordu, çünkü Diyarbakırspor dan puan almak ‘’denizin altından sünger çıkarmak’’ kadar zordu. 

Bu hafta  önemli bir maç var; Kocaköy Gençlik Spor’la.  Biz kimseye çağrı yapmıyoruz, hedefimiz belli, Diyarbakırspor bu yıl şampiyon olacaktır.Takımını, memleketini seven maça gelir, takımına sahip çıkar, destekler. Türkiye de kendi şehrinde misafir olan tek takım Diyarbakırspor’dur.

Eskiden şehrimiz nüfus olarak küçüktü Sur’un içindeydi ama memleketini seven yüreği büyük insanlar çoktu. Diyarbakırspor’a yapılan bir haksızlıkta şehir ayaklanıyordu, sahip çıkıyordu, destek veriyordu. Şehir büyüdükçe dışarıdan göç alan Diyarbakır’ın en büyük zarar göreni ise Diyarbakırspor oldu.

Bu memleket’de ilk Kalemi kırılan Diyarbakırspor oldu.  Sebebi Diyarbakırspor onların önüne set oluyordu. Hem bu şehirde ekmek yiyorlar, hem de ihanetlerinden geri kalmıyorlar.

Diyarbakırsporda sanki Babalarının düşmanı kin  besliyorlar. Bitirmek için her yolu deniyorlar. Birde bu memleketin ekmeğini yiyip en büyük  düşmanlığı ve kötülüğü de bu memlekete yapıyorlar.

Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesinin Gençlik Sporun o kadar tesisi varken bunlardan en az faydalanan Diyarbakırspor’dur . Bu şehirde Diyarbakırspor düşmanları çoğalmıştır. Bitmesi için herkes sanki seferberlik ilan etmiş, onlara inat Diyarbakırspor dimdik yoluna devam edecektir.

Renklerimize sahip çıktılar, tesislerimizi aldılar. Elerinden gelse bu gün kapatacaklar.

Biz buradayız, arkasındayız. Diyarbakırspor’un eski günlerine dönmesi için elimizden geleni yapacağız.

Biz buradayız, Diyarbakırspor’un arkasındayız sonuna kadar. Diyarbakırspor’a sahip çıkacağız. Gün gelecek herkes bu armanın önünde diz çökecektir.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2019, 15:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet  DEMİRKAN
Ahmet DEMİRKAN - 5 yıl Önce

Arkadaşim ın dediklerine tamamen katılıyorum

SIRADAKİ HABER