HAYAL KIRIKLIKLARINA DEVAM MI ? (SPOR YAZARI VEYSİ AKAR'IN KALEMİNDEN AMEDSPOR VE DİYARBEKİRSPOR ANALİZİ)

Klasiklermiş hüsranla geçen bir sezonun daha sonuna geldik. Büyük umutlarla başlayıp sonu hüsranla biten bu sistemin bir parçası olmaktan bıkmadınız mı ? Hiç mi dersler çıkarılmıyor, şapkalar öne bırakılmıyor, öz eleştiri yapılmıyor? Kafanızı iki elinizin arasına alıp da düşünmek hiç mi aklınıza gelmiyor? Korkmayın bir şey olmuyor sadece gerçeklerle yüzleşiyorsunuz.

HAYAL KIRIKLIKLARINA DEVAM MI ? (SPOR YAZARI VEYSİ AKAR'IN KALEMİNDEN AMEDSPOR VE DİYARBEKİRSPOR ANALİZİ)

 

Yıllardan beri Diyarbekirspor ve Amedspor Play-Off’larda  elenmeyi kendilerine adeta bir gelenek  haline getirmişlerdir. Ne hikmetse hiç kimse bu günü kadar öz eleştiri vermeyip hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam etmeyi kendilerine görev bilmişlerdir. Camia olmak bu şekilde olmuyor.

Zaten Diyarbakerspor’da sistem belli.Her yıl milyonlarca para harcayıp elde avuçta kalan  koca bir sıfırla kentle dalga geçercesine yollarına devam etmektedirler. Onlar da haklı .Ortada hesap verilecek hiç bir merci olmadığından bildiklerini okumaya  devam ediyorlar. Hesap veren de aynı hesap soran da aynı. Durum böyle olunca bu tür hüsranlar kaçınılmaz olur. Ondan sonra gelip  Diyarbakır’da bütünleşme ile ilgili söylemlerde bulunmasınlar. Alan memnun satan memnunsa konuşulacak bir şey yoktur. Bu gösteriyor ki yeni sezonda yine aynı durumların yaşanması kaçınılmazdır.

Amedspor’a gelinc. Bu sezonun ya feda yılı olacak ya da şampiyonluğu tek hedef seçen bir kadro kuracak. Ortaya karışık bir kadro ile küllahı başına ters giydirip sezon ortasında sana güle güle derler .Umarız bu söylemlerimiz dikkate alınır ,geçen yıl yapılan acemilikler tekrarlanmaz.

Bu arada kongre süreci başlatan Amedspor’da Aziz Elaldı  sesleri çıkmaya başladı. Umarım yıllardır yöneticilik yapan, dışarıda kaldığı dönemlerde de kulübe her türlü desteği sunan ve yıpranmamış bir isim olan Elaldı bu defa dümene geçer, takımı şampiyon yaparak üst lige çıkartır.

25 Haziran’daki kongrede neler olacağını hep beraber göreceğiz.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER