Ahmed Arif'i Anma Etkinlikleri

Diyarbakırlı şair Ahmed Arif, ölümünün 22. yılında kendi adıyla kurulan edebiyat müze kütüphanesinde düzenlenen etkinlikle anıldı.'Ahmed Arif’in Asi ve Mahzun Şiiri' isimli kitabın yazarı Hayri K. Yetik tarafından Ahmed Arif Edebiyat...

Ahmed Arif'i Anma Etkinlikleri
Diyarbakırlı şair Ahmed Arif, ölümünün 22. yılında kendi adıyla kurulan edebiyat müze kütüphanesinde düzenlenen etkinlikle anıldı.

'Ahmed Arif’in Asi ve Mahzun Şiiri' isimli kitabın yazarı Hayri K. Yetik tarafından Ahmed Arif Edebiyat Müze Kütüphanesi'nin bahçesinde 1-3 Haziran 2013 arasındaki ölüm yıl dönümü etkinliklerine Prof. Nazan Aksoy, Alman yazar Gerhard Falkner, yazarlar Birgül Oğuz, Murat Özyaşar, Lal Laleş, Sami Hezil, Veysi Erdoğan, Şeyhmus Diken, Hicri İzgören, Tülay Akkoyunlu, Abdulkadir Nur Gördük, gazeteci şair Faruk Mungan, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinliğe katılanlar, Ahmed Arif’in ölümünün üzerinden bu kadar çok zaman geçmesine rağmen hala unutulmamış olmasının, hatırlanabiliyor olmasının büyük bir mutluluk olduğunu dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2013, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER