DİYARBAKIR’DA MUSTAFA CECELİ GECESİ

Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Bismil Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonla binlerce hayranıyla bir araya geldi.

DİYARBAKIR’DA MUSTAFA CECELİ GECESİ
 Pop müziğin sevilen ismi Mustafa Ceceli Bismil Belediyesi'nin organize ettiği ve Hükümet Konağı önünde kurduğu sahnede binlerce hayranına konser verdi. Çevre illerden de Ceceli'yi izlemeye gelen hayranları izdiham oluştururken birçoğu sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı,

cep telefonlarının ışıklarıyla şarkılarında Ceceli'ye eşlik etti. Yaklaşık iki saat süren konser havai fişek gösterisi ile sona erdi.

Coşkulu bir akşama ev sahipliği yaptıklarını belirten Bismil ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, "Ramazan ayı boyunca devam eden etkinlerimiz bayramda artık zirveye ulaştı.

Coşkunun zirveye ulaştığı bir akşama hep beraber şahit olduk. Ramazan boyunca Bismilli vatandaşlarımızla birlikte hem iftarımızı açtık hem de sonrasında birbirinden kıymetli sanatçılarımızla ve aynı zamanda da sahne gösterilerimizle vatandaşlarımızla beraber olduk. Vatandaşlarımızın bu yoğun ilgisine bir de bayram sürpriz yapalım dedik. O kapsamda da bugün değerli sanatçımız Mustafa Ceceli'yi ilçemizde ağırladık. Tabii ki Bismil bu tip etkinliklere hasret. Maalesef uzun zamandır bu tür büyük bir etkinlik gerçekleştirilmemiş. O anlamda Bismil Belediyesi olarak bu etkinlikte vatandaşlarımızın coşkusunu gördükten sonra sosyal ve kültürel anlamda çok daha fazla etkinlikte onların karşısına çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERLER

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2018, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER