'EV'LENİYORUZ FUARI RENKLİ GEÇİYOR

Diyarbakır'da devam eden 'Ev'leniyoruz fuarı renkli görüntülere sahne oluyor. Ziyaretçi sayısı giderek artıyor,firma ve markalar ziyaretçileri cezbetmek için ilgi çekici yöntemlere başvuruyor.

'EV'LENİYORUZ FUARI RENKLİ GEÇİYOR
 Diyarbakır’da dün başlayan ve Pazar günü sona erecek ‘Ev’leniyoruz’ fuarının ikinci gününde ziyaretçi sayısında artış olması fuara katılan firma ve markaları sevindirdi. Fuarda  ziyaretçilere ücretsiz çiğköfte ziyafeti sunulurken,Eyvan Grubu ; Diyarbakır’a ait yöresel türkülerle unutulmaz bir müzik gösterisi sundu. Fuara katılan firmalar,tanıtım için ilgi çekici yöntemler kullanırken ,yöresel kıyafetler sunan kadın görevlilerin zerafeti ilgi topladı. Fuarda 80’den fazla firma yüzlerce alanda faaliyet gösteriyor.

 

İLGİ ÇEKİCİ DÜĞÜN SALONU VE ÜCRETSİZ LAZER EPİLASYON YAPAN FİRMA

Marka ve firmaların görevlileri,ziyaretçilere sunum yapmak için birbirleriyle yarışırken,fuara katılan Madama Eva Güzellik Merkezi’nin kadın uzmanları,ziyaretçilere tanıtım amaçlı ücretsiz lazer epilasyon ve vücüt bakımı yapıyor.

Fuardaki tek düğün organizasyonu firması olan Ayaz Elegance ise farklı dekorasyon ve konsepti ile dikkat çekiyor. Diyarbakır Talaytepe bölgesinde yeni hizmete giren Ayaz Elegance düğün sarayının standı ,ilgi çekici mimarisi nedeniyle fuara gelenlerin dikkatini çekiyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2017, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER