Kadın Arkadaşımın Patronu

Güneydoğu Girişimci İş Adamları Derneği Başkanlığını da yapan yazar ve düşünce adamı Tanzer Polat Yılmaz,uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘Kadın Arkadaşımın Patronu’ isimli ilk kitabını tamamladı. İlgi çekici pasajlardan oluşan kitap kitapçılarda satışa çıktı.

Kadın Arkadaşımın Patronu
 ‘KADIN ARKADAŞIMIN PATRONU’

Güneydoğu Girişimci İş Adamları Derneği Başkanlığını da yapan yazar ve düşünce adamı Tanzer Polat Yılmaz,uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘Kadın Arkadaşımın Patronu’ isimli ilk kitabını tamamladı. İlgi çekici pasajlardan oluşan kitap Ağustos ayında satışa çıkıyor.

Veciz Sözlerle Tanıtım Yaptı

"Kalabalıkların ardına takılmış şuursuz piyonlar değil, oyuna yön veren kaleler, filler, vezirler olmaya çalışmaktır. Bunu beceremiyorsak eğer hiç değilse piyon gibi kullanılamamaktır önemli olan.

Yani bir başkaldırı halidir düşünmek. Dogmalara, kahramanlara, efsanelere isyandır.

Fikir insanın borsasıdır kısaca…Yükseldikçe değerin artar, düşünce yerlerde gezer…"

Güneydoğu Girişimci İş Adamları Derneği Başkanlığını da yapan yazar ve düşünce adamı Tanzer Polat Yılmaz,uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘Kadın Arkadaşımın Patronu’ isimli ilk kitabını bu veciz sözlerle tanıttı.

İlgi İle Okunmaya Değer

Uzun bir çalışma ve emeğin ürünü olan kitap,ilgi ile okunmaya değer. Kitap Ağustos ayının ilk haftasında raflarındaki yerini alacak olan eser,kitapçılarda kitap kurtlarını bekleyecek.

Yazar Tanzer Polat Yılmaz’ın daha sonra kokteyl,basın toplantısı ve imza günü gibi etkinliklerle kitapseverlerin karşısına çıkması bekleniyor.

Gazeteci Mehmet Yılmaz Bay da kendi sosyal medya hesaplarında açıklama yaparak,” Güneydoğu GİAD'ın Değerli Başkanı sevgili Arkadaşım Polat Yılmaz'ın ilk kitabı yakında kitapçılarda. Diyarbekirin yerlisi bir ismin Kitabını okumak lazım tavsiye ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2017, 08:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER