Memlekette Güzel Şeyler Oluyor

Memlekette Güzel Şeyler Oluyor

Yeniden profesyonel maçlarda taraftarıyla birlikte sahalarda Diyarbakırsporun golüne sevinebilmek. Renkleriyle, ismiyle Diyarbakırsporu yaşayabilmek çok güzel. Yeniden trübünlerde Yeşil Kırmızı marşları, Diyarbakırspor ismini duyabilmek ve görebilmek çok güzel. Bu güzelliklere alınan sonuçlar ve taraftarının sahip çıkması dahada güzel.

Diyarbakırspor bitmez dedik ve bitmedi de. Allah`ın izniyle daha sağlam ve daha emin daha güçlü geliyoruz. Bu ismin yaşaması için emek sarfeden herkese ve de özellikle Şeyhmus Şenyiğit ve arkadaşlarına teşekkür ederim. Samimi ve özverili bir şekilde bu sürece katkıda bulundular.

Diyarbakırspor AŞ şu ana kadar yeni kurulmuş bir takım olmasına rağmen iyi sonuçlar aldı. Bu takıma biraz daha zaman lazım, kaliteli oyuncular var, eğer uyum sürecini hızlı bir şekilde atlatırsa ve devre arasına kadar zirveden kopmazsa yapılacak 3-4 takviye ile hedefine ulaşabilir.

İdari açıdan mevcut olan yönetime tecrübeli ve işi bilen bir kaç isim gerekiyor. Bunun yanında kentin destek vermesiyle kısa bir süre sonra yeniden Diyarbakırsporun ismini hak ettiği yere taşıyabiliriz.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Spor

Üç hafta sonunda 2 puan toplayan ekibimiz 13 yeni oyuncuyla anlaştı. Değerli bir hocası, değerli bir Başkanı ve yönetimi olan DB Belediyespor içinde biraz zamana ihtiyaç var. Zor bir grupta önemli rakipleri var ama çok değerli isimlerin yer aldığı takımız eminim ki başaracaktır. Bu şartlarda bu ligde kalabilmek ve Play Off grubunda yer alabilmekte bana göre başarıdır.

Edip Eren Diyarbakır için bir şanstır


Evet Cumartesi günü Futbol Federasyonunun üç değerli yönetim kurulu üyesini ağırladık. Değerli hemşehrimiz Edip Eren, ve Federasyonun Değerli üyeleri Arif Koşar ve Taylan Üner`i ağırladık. Kentte çeşitli görüşmeler yapan Federasyon üyelerinin buraya gelip tesisleri gezmesi ve kente katkıları çok önemliydi.

Bu ziyaretin kazanımları Diyarbakır Büyükşehir Belediye Tesislerinde bir sentetik saha, Diyarbakırspor AŞ. Kulüp binasının yapımı için % 50 katkı. Diyarbakıra içerisinde futbol sahalarının, spor alanlarının yönetim binasının olacağı TFF Bölge müdürlüğü binası.

Bunları sağlayan Futbol Federasyonunda Yönetim Kurulu Üyesi Edip Eren. Diyarbakırlı hemşehrimiz Sayın Edip Eren`e bu kente yaptığı katkılardan dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Geçen yıl gerek Belediyespora gerekse Y.Diyarbakırspora maddi katkılar sağladı kendisine bu kent adına tekrar teşekkür ediyorum.
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yılmaz
Yılmaz - 11 yıl Önce

Haklısın ağbi inşallah daha güzelleride olacak