DİYARBAKIR TAKIMLARINDA DERİN BİR SESSİZLİK

Yeni sezon için hedeflerinin ne olacağı ve nasıl bir kadro oluşturulacağı merak konusu olan Amedspor ve Diyarbekirsporda sessizlik hakim

DİYARBAKIR TAKIMLARINDA DERİN BİR SESSİZLİK

Geçen sezon liglerde umduğunu bulamayan Amedspor ve Diyarbekirspor'un bu seson ne yapacakları merak konusu.

Amedspor cephesinde belirsizlik var;

Teknik Direktör arayışları devam eden Diyarbakır'ın 2. lig temsilcisi Amedspor henüz bir anlaşma sağlayamazken geçen yıldan klan 1.650.000 TL futbolcu alacakları ve yeni transferler için gerekli olan 1.5 Milyon TL için kaynak arayışları içerisinde. Şuana kadar İsmet Taşdemir, Ergün Penbe, Mustafa Çapanoğlu, Mustafa Ceviz gibi Teknik Direktörlerle görüşen Amedspor yönetimi bir sonuca varamazken bu doğrultuda ne iç transfer nede yeni transferlerde bir aşama kaydedemedi.

Yönetimdede Belirsizlik Var;

Ekonomik sıkıntıların baş gösterdiği Amedspor'da Geçen yıl göreve gelen yönetimin ekonomik taahütlerini yerine getiremediği için sıkıntılar oluşmaya başladı. Bu belirsizlik yüzünden bazı oyuncular kendilerine kulüp aramaya başladı. Bunlardan biride başarılı oyuncu Oğuz Çetinkaya. 34 maçta forma giyen ve 3015 dakika süre alan başarılı sol bek Samsunspor ile görüşmelere başladı. Yine Kaleci Erdi, Stoper Yiğit'te bu belirsizlikten dolayı kulüplerle yakın temasta. 

Geçen sezon büyük hayal kırıklığı yaşayan Diyarbekirspor'un da ne olacağı belli değil;

Profesyonel liglerde 6 sezondur mücadele eden Diyarbekirspor 5 kez play-off oynamasına rağmen bir üst lige çıkamazken ilk defa geçen yıl en başarısız sezonu yaşadı ve Play-Offa da kalamadı. Ligde bir ara düşme tehlikesi ilede karşı karşıya kalan Yeşil Kırmızılı ekibin bu sezon ne yapacağı merak konusu. Şimfiye kadar hem Teknik kadro hemde oyuncularla ilgili bir gelişme olmazken nasıl bir bütçe ile ve hangi hedefle takım olşuturulacağı belirsiz. Bu belirsizlikte her iki takım taraftarlarını rahatsız ediyor.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER