“DİYARBAKIR’IN GALİP ABİSİ’NİN SEÇİM BÜROSU MİTİNG ALANI GİBİ

Tarihi seçimlere iki haftadan az bir süre kala Diyarbakır’da seçim çalışmaları yoğun bir tempoda devam ediyor. AK Parti’de liste başı olan siyasetin duayenlerinden Mehmet Galip Ensarioğlu’nun seçim bürosu akşamları vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle miting alanına dönüşüyor. Sahada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye ciddi bir teveccüh olduğunu belirten Ensarioğlu,”14 Mayıs’ta kazanacağımız zaferin mesajlarını alıyoruz” dedi.

“DİYARBAKIR’IN GALİP ABİSİ’NİN SEÇİM BÜROSU MİTİNG ALANI GİBİ

Tarihi seçimlere iki haftadan az bir süre kala Diyarbakır’da seçim çalışmaları yoğun bir tempoda devam ediyor. AK Parti’de liste başı olan siyasetin duayenlerinden Mehmet Galip Ensarioğlu’nun seçim bürosu akşamları vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle miting alanına dönüşüyor.

Sahada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye ciddi bir teveccüh olduğunu belirten Ensarioğlu,”14 Mayıs’ta kazanacağımız zaferin mesajlarını alıyoruz” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri 100 yıllık cumhuriyetin en büyük ve en kritik seçimleri olarak değerlendiriliyor. Hummalı bir çalışmanın olduğu Diyarbakır’da seçim yasaklarının başlamasına az bir süre kala adaylar sahada çalışmalarını sürdürerek halkın desteğini almaya çalışıyor. AK Parti’de birinci sıra milletvekili adayı olan Mehmet Galip Ensarioğlu, gündüz sahada ilçe ilçe ve köy köy gezerek halkı dinliyor, akşamları da seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerine çözüm arıyor. Diclekent’te bulunan seçim bürosu binlerce vatandaşların akınına uğruyor. Miting alanlarını andıran görüntüler halkın Ensarioğlu’na olan teveccühünü ortaya koyuyor.

“ÇÖZÜMÜN ADRESİ HER ZAMANKİ GİBİ AK PARTİ’DİR”

Tüm algılara rağmen halkın çözümün adresi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti olarak görmeye devam ettiğini belirten Ensarioğlu,”Gittiğimiz her yerde bunu rahatlıkla gözlemliyoruz. Akşamları da binlerce kardeşimiz seçim büromuza geliyor. Çözümün adresinin nerede olduğunu, bugüne kadarki uygulamalara ve hizmetlere bakarak çok iyi değerlendiren bir halkımız var. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta kazanan Türkiye olacak, Diyarbakır olacak, aydınlık yarınlar olacak. Hamaset siyaseti ve uçuk vaatlerin halkta karşılığı yok, halkımız hizmetin ve çözümün kimler tarafından getirileceğini gayet iyi biliyor. “ değerlendirmesinde bulundu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER