İNGİLİZ KÜLTÜR OKULLARI’NDAN REKOR BAŞARI

Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları,TEOG 2 sınavında yüzde 95 oranında başarı sağlayarak rekor bir başarıya imza attı.

 İNGİLİZ KÜLTÜR OKULLARI’NDAN REKOR BAŞARI

Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları,TEOG 2 sınavında yüzde 95 oranında başarı sağlayarak rekor bir başarıya imza attı. Okulun yönetim kurulu başkanı Nedim Dengiz,”Büyük başarı sağladığımız sınavda 2 Türkiye birincisi çıkarmanın gururunu yaşadık” dedi.

REKOR BAŞARIYA İMZA ATTI

Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları,kısa adı TEOG olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi Sınavı’nda rekor başarıya imza attı. 8.sınıf öğrencileri için uygulanan sınavda Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları, yüzde 95 oranında başarı oranı elde etti. 2 Türkiye birincisi çıkaran okulun öğrencilerinden 1’i 1soru,6’sı 2 soru ve 4’ü 3 soru yanlış yaparak rekor bir başarıya imza attı. Hem Türkçe hem de İngilizce olmak üzere çift dilli eğitim sisteminin uygulandığı okulda alanında uzman olan Türkiye ve yurt dışında bilinen eğitimciler tarafından eğitim verilirken,TEOG’da elde edilen bu başarı yüzleri güldürdü.

DENGİZ :’BÜYÜK BİR EMEĞİN ÜRÜNÜDÜR’

Diyarbakır İngiliz Kültür Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Dengiz,öğrencilerin geleceği için büyük önem taşıyan TEOG’da yüzde 95 oranında başarı yüzdesi sağlayarak 2 Türkiye şampiyonu çıkarmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Dengiz,”Bu başarının mimarı öğrencilerimizin başarı için büyük emek veren eğitimci kadromuz ve sistemli,organizeli ders çalışarak bu seviyeye gelen öğrencilerimizdir. Bizim için gurur verici bir tablo.Tabi Diyarbakır’ın eğitimdeki seviyesi ve geleceği için de sevindirici bir başarı. Okulumuza olan talep ve rağbet gün geçtikçe artıyor. Eğitimi kalitesi yüksek koşullarla ve uygun fiyatlarla Diyarbakır halkına sunuyoruz. Yeni kayıtlarımız devam etmekte olup sınırlı sayıda kontenjan kalmıştır. Vatandaşlarımızın erken davranmasını istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2017, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER