Nihat Mızrak Başkanlığında ilk toplantı gerçekleşti

DİYARBAKIR- Geçtiğimiz hafta göreve gelen Yeni MHK'da 8. Bölge sorumlusu olarak Yönetimde yer alan Nihat Mızrak, ilk bölge toplantısını Diyarbakır'da gerçekleştirdi.

Nihat Mızrak Başkanlığında ilk toplantı gerçekleşti

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Geçtiğimiz hafta göreve gelen Yeni MHK'da 8. Bölge sorumlusu olarak Yönetimde yer alan Nihat Mızrak, ilk bölge toplantısını Diyarbakır'da gerçekleştirdi.TFF Merkez Hakem Kurulu Sabri Çelik'in başkanlığında görev dağılımının ardından MHK'de Epak (Eğitim, Planlama ve Araştırma Komisyonu) Yardımcısı ve aynı zamanda 8.Bölge sorumlusu olarak görevlendirilen Nihat Mızrak, ilk bölge toplantıısnı Diyarbakır'da gerçekleştridi.

Diyarbakır'da yapılan ilk bölge İl Hakem Kurullları toplantıları  Adıyaman, Ağrı, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Hakkari, Iğdır,  Malatya, Mardin,  Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van illerinde devam edeceği kaydedildi. 

Toplantılara İl Hakem Kurulları, bölge hakem ve gözlemcileri ile Dicle Üniversitesinden Akademisyenler'in katıldığı toplantıda geleceğe yönelik planlamalar yapılarak bu toplantıların diğer illerde de devam edeceği öğrenildi.

MHK Yönetim Kurulu Üyesi 8.Bölge sorumlusu Nihat Mızrak toplantıda katılımcılara bir konuşma yaptı. 

Önümüzdeki günlerde tüm bölge hakemlerine yönelik performans testi uygulanacağı öğrenilirken, ayrıca bölge hakemlerine yönelik Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr.Savaş Ayhan tarafından yabancı dil eğitimi, aynı Üniversiteden Öğretim Üyesi Prof.Dr.Veysi Akpolat tarafından Sağlık ve İlk yardım eğitimleri verilecek.

Bölge toplantılarının önümüzdeki günlerde Şanlıurfa, Elazığ ve Malatya ile devam edeceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2019, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER