Yeni Yönetim İçin İlk Adım Atıldı

Diyarbakırspor A.Ş Başkanı Feyzi İlhanlı, her dönem Diyarbakırspor’un içerisinde yer alan Akçadağ Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Eski Futbol Şube Sorumlularından Şahap Akçadağ ve Edip Eren ile bir araya geldi.

Yeni Yönetim İçin İlk Adım Atıldı
İLHANLI – AKÇADAĞ VE BAZI İŞADAMLARIYLA GÖRÜŞTÜ

Diyarbakırspor A.Ş Başkanı Feyzi İlhanlı, her dönem Diyarbakırspor’un içerisinde yer alan Akçadağ Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Eski Futbol Şube Sorumlularından Şahap Akçadağ, Edip Eren ve bazı işadamlarıyla bir araya geldi. Başkan İlhanlı Ankara'da Türkiye Futbol Federasyonu Eski Yönetim kurulu üyesi ve işadamı Edip Eren'ide ziyaret ederek Diyarbakırspor konusunda istişarede bulunurken daha sonra Akçadağ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Akçadağ ile ofisinde bir araya gelerek Diyarbakırspor yönetimi konusunda toplantı yaptı.

Diyarbakırspor A.Ş ‘nin yönetim anlamında daha güçlü bir şekilde yönetilmesi, taraftar ve halkın beklentilerine daha iyi cevap verebilecek, her şeyden öte her kesimin sahiplenebileceği bir Diyarbakırspor için ilk görüşme bugün Ankara’da gerçekleşti.
Diyarbakırspor A.Ş Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı Akçadağ Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Akçadağ Ankara’da Akçadağ Şirketler Grubunun ofisinde bir araya geldiler.

Diyarbakırspor A.Ş için daha güçlü bir yönetim oluşması için fikir alışverişinde bulunan isimler iş adamlarının ve Diyarbakırspor’a ekonomik bilgi birikim açısından katkı sağlayabilecek isimlerden oluşan bir yönetim tarzının oluşması konusunda fikir birliğine vardılar.

Önümüzdeki gün ve haftalarda Diyarbakırspor taraftarlarının ve spor camiasının değer verdiği, sevdiği isimlerden oluşan bir yönetimin oluşması için çalışmalara resmen başlanırken, bu toplantı bile taraftarların heyecanlanmasına vesile oldu.

TARAFTARLAR’DAN AKÇADAĞ AİLESİNE ÇAĞRI

Diyarbakırspor’un ihtiyaç olduğu her döneminde kulübe ve taraftarlarına verdiği destekle tanınan, babadan oğula Diyarbakırsporlu olan Akçadağ ailesine bir çağrıda Diyarbakırsporlu taraftarlardan geldi.
Sosyal Paylaşım sitesi aracılığıyla Akçadağ ailesine çağrıda bulunan taraftarlar, Akçadağ ailesinin Diyarbakırspor’a desteklerinin devam etmesi gerektiğini söylediler.



Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2014, 00:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali can
ali can - 10 yıl Önce

şahap yine reklamını yaptı yazıklar olsun

SIRADAKİ HABER