DİYARBAKIR’IN GALİP ABİSİNE SOSYAL MEDYADA BÜYÜK DESTEK

Diyarbakır’ın sevilen simalarından olan Mehmet Galip Ensarioğlu’nun 14 Mayıs’ta yapılacak tarihin en önemli seçimlerinde yeniden mecliste olmasını isteyen Diyarbakırlılar sosyal medya üzerinden büyük destek veriyor. “Diyarbakır’ın Galip abisini milletvekili olarak görmek istiyoruz” diyen vatandaşlar,Pazar gününe kadar açıklanacak AK Parti’nin aday listesinde kendisini ön sıralarda görmek istiyor.

DİYARBAKIR’IN GALİP ABİSİNE SOSYAL MEDYADA BÜYÜK DESTEK

1966 doğumlu olan Mehmet Galip Ensarioğlu’nun ömrü siyasi arenada Diyarbakır’a hizmet etmekle geçti. Siyasete genç yaşta Doğru Yol Partisi’nde atılarak “Türkiye’nin en genç il başkanı” sıfatıyla uzun yıllar İl Başkanlığı yaptı.

Ensarioğlu, siyasetin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarında da önemli görevlerde bulundu, bir çok STK’nın kuruluşuna öncülük etti.

Gıda toptancılığı, özel ve resmi benzin istasyonu işletmeciliği, özel hastane işletmeciliği ve inşaat müteahhitliği gibi mesleklerin yanı sıra, Güneydoğu Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜNSİAD), Diyarbakır Sanayici ve İşadamları Derneği (DİSİAD), Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Federasyonu (DOĞUGÜNSİFED), Diyarbakır Kültür Sanat Vakfı (DKSV) ile Diyarbakır Sosyal ve Siyasal Araştırma Akademisinin (DİSSA) kuruculukları, Yönetim Kurulları Üyelikleri, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkanlığı yaptı.

AK Parti’den 24 ve 26.dönemkerde milletvekilliği yaptı. Ayrıca AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeliğinde bulundu.

“Galip Abiyi Yeniden Mecliste Görmek İstiyoruz”

Ensarioğlu’nu yeniden milletvekili olarak görmek isteyen hemşehrileri ve sevenleri sosyal medyada bir akım başlattı. Yapılan paylaşımlarla Ensarioğlu’nun 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde AK Parti listelerinde ön sıralarda görmek istediklerini belirten vatandaşlar, Pazar gününe kadar açıklanacak Diyarbakır listesinde kendisinin ön sıralarda olmasını istiyor.

Diyarbakır’ın bu dönemde temsil gücü yüksek insanlarla temsil edilmesi gerektiğini ifade eden vatandaşlar,”Bize Galip Ensarioğlu gibi toplumda karşılığı olan, halkın sorunlarına duyarlı ve çözme kabiliyeti yüksek vekiller lazım. Biz kendisini yeniden mecliste görmek istiyoruz. Bu memleketin Diyarbakır’ın Galip abisine ihtiyacı var” ifadelerine yer verdi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer deniz
Ömer deniz - 1 yıl Önce

Galip ensarioğlu Diyarbakır’a yakışacak biridir her zaman her yerde onunlayız

SIRADAKİ HABER