Pastaneden Dikkat Çeken Koronavirüs Önlemi

Diyarbakır merkezli faaliyet gösteren ve Türkiye’de bazı şehirlerde şubeleri bulunan Hacıbaba Pastaneleri korona virüs tedbirleri kapsamında diğer esnaflara örnek olabilecek bir çalışmayı hayata geçirdi. Ürünlerin imalatında kullanılan makineler ve araçlar tek tek dezenfekte edilerek detaylı bir şekilde temizlendi.

Pastaneden Dikkat Çeken Koronavirüs Önlemi

Çin’de ortaya çıkan,daha sonra dünyanın başka yerlerine sıçrayan ve son olarak Türkiye’de de görülmeye başlanan yeni tip koronavirüs salgınından sonra  tedbirler sıklaştırıldı.

Diyarbakır merkezli faaliyet gösteren ve Türkiye’de bazı şehirlerde şubeleri bulunan Hacıbaba Pastaneleri tedbir çalışmaları kapsamında diğer esnaflara örnek olabilecek bir çalışmayı hayata geçirdi. Ürünlerin imalatında kullanılan makineler ve araçlar tek tek dezenfekte edilerek detaylı bir şekilde temizlendi.

“Önce Sağlık,Önce İnsan Diyoruz”

Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı, ürünlerin hijyenik koşullarda hazırlanmasına önem verdiklerini dile getirerek bu yöndeki titiz çalışmaların devam edeceğini kaydetti. Elaldı,”Rutin olarak zaten her zaman temizliği ve hijyeni ön planda tutuyoruz. Ancak virüsten sonra bunu daha da sıklaştırarak gerek imalat makinelerimizi gerekse pastanelerimizin her tarafını titizlikle dezenfekte ettik. Bu yöndeki çalışmalarımız sıkı şekilde devam edecektir. Önce sağlık,önce insan diyoruz.” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER