Sur'un Koronavirüs Başarısı

Koronavirüs vaka sayısının sıfıra düştüğü Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde elde edilen bu başarının ardında İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve Sağlık Bakanlığı daire başkanları, başarının mimarı sayılan İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek İlçe Müdürü Dr. Yılmaz Yakut’tan bilgi aldı. 4 grup ve 17 ekipten oluşan 70 kişilik filyasyon ekiplerinin titiz çalışmalarının bu başarıda önemli rol oynadığı kaydedildi.

Sur'un Koronavirüs Başarısı

Koronavirüs vaka sayısının sıfıra düştüğü Diyarbakır’ın merkez Sur İlçesi, salgınla mücadelede elde ettiği başarı ile örnek ilçe haline geldi.

Bir süre öncesine kadar vaka sayısının yüksek olduğu ilçede ilçe sağlık müdürlüğü bünyesinde oluşturulan filyasyon ekiplerinin başarılı çalışmaları sonuç vererek 1 aylık zamanda vaka sayısını  sıfırlamayı başardı.

İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve Sağlık Bakanlığı daire başkanları, başarının mimarı sayılan İlçe Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Sahadaki Koordinasyon Başarıyı Getirdi

Başarılı çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Çiftçi, kurumlar arasındaki koordineli çalışmaların önemine dikkat çekerek bu mücadelenin kahramanı olan sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Sur İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yılmaz Yakut, 4 grup ve 17 ekipten oluşturdukları 70 kişilik filyasyon ekibinin sahada başarılı çalışmalar yaparak işi bu noktaya kadar getirdiğini dile getirdi. Yakut, çalışmalara verdikleri destek nedeniyle Kaymakam Çiftçi ve İl Sağlık Müdürü Tekin’e teşekkür etti.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yılmaz Gürkan
Yılmaz Gürkan - 3 yıl Önce

Yılmaz Yakut un başarısını takdirle kutlarım.Sevgiler

halit kara
halit kara - 3 yıl Önce

turkiye ye örnek çalışmanızdan dolayı tebrik eder turkiye ye sizin gibi sorumlu gayretli ve başarılı hekimlere ihtiyacı var. sagolun varolun

Garip Eroğlu
Garip Eroğlu - 3 yıl Önce

Emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür Ayrıca Türkiyede ilki başaran Sur ilçe sağlık personeline ne mutlu iyiki varsını

Veysi Alakuş
Veysi Alakuş - 3 yıl Önce

Dr Yılmaz Yakut bey görev sorumluluk bilinciyle, gonulluk ilkesi içinde fedakar ve özverili çalışmaktadır. Takim ruhu gelistirerek bu başarıyı gerçekleştirmiştir, Kendisine ve emeği geçen tüm ekibe sonsuz teşekkürler,.

SIRADAKİ HABER