AK Parti’nin Emektarı Milletvekili Aday Adayı

Diyarbakır’da AK Parti’nin kurucuları ve emektarları arasında yer alan Sedat Bayhan milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti’nin Emektarı Milletvekili Aday Adayı
Diyarbakır’da AK Parti’nin kurucuları ve emektarları arasında yer alan Sedat Bayhan milletvekili aday adayı oldu. Uzun yıllar ANAP’ta il başkanlığı ve yöneticilik yaptıktan sonra AK Parti’nin kurulmasıyla AK Parti’ye geçerek hem il yönetiminde aktif olarak yer alan hem de partiye hizmet eden Bayhan,kamuoyundan gelen talepler üzerine milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu söyledi.



Bayhan ,uzun yıllar Diyarbakırspor’da yöneticilik yaptı,Yeşil-Kırmızılı takımın Süper Lig’e çıktığı  2000-2001 ve 2008-2009 sezonlarında aktif görevlerde bulundu.

“Bizi Ve Ailemizi Herkes Biliyor”

AK Parti’nin geldiği siyasi geleneğe yıllarca oy veren,destek veren ve bu çatı altında çalışan bir aileyi temsil ettiğini belirten Bayhan,”Benim milletvekili aday adayı olmak gibi bir düşüncem hiç olmadı. Çünkü ben bu işi dava olarak görüyorum ve yıllardır aynı çizgide çalışıyorum. Ancak kamuoyundan talepler gelince biz de müracatımızı yaptık. Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Sayın cumhurbaşkanının mücadelesine destek olmak ve partimizi sahiplenmek adına bu yola çıktık. Partimizin vereceği her karara saygılıyız. Partimizin seçimden başarıyla çıkması için her türlü mücadeleyi verevceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER