Altan Tan'dan İktidara Hikayeli Gönderme

HDP'li Altan Tan, dört eski bakan hakkındaki soruşturma önergelesi görüşmesinde anlattığı hikayelerle iktidarı eleştirdi.

Altan Tan'dan İktidara Hikayeli Gönderme
 TBMM'de bugün eski bakanlar için rüşvet, irtikap, görevi kötüye kullanma suçlarına ilişkin fezlekeler uyarınca soruşturma komisyonu açılıp açılmaması ele alınıyor.

ALTAN TAN'DAN HİKAYELİ GÖNDERME

Görüşmeler sırasında kürsüye çıkan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, , iktidara anlattığı hikayeler üzerinden yüklendi. Altan Tan'ın anlattığı hikayeler muhalefet kanadından alkış alırken, AK Partili vekiller tarafından tepkiyle karşılandı.

Meclis'teki 4 bakan hakkında fezleke görüşmesinde kriz üstüne kriz patladı. Meclis oturumu açıldığı anda ilk sıkıntı Meclis TV'nin oturumu canlı yayınlamaması oldu. 

Muhalefet ağır eleştiriler yaptı ve 'hodri meydan' diyerek gerekirse oturumun yarına bırakılmasını istedi. 

MECLİS TV'Yİ AÇACAK YETKİM YOK

Meclis TV yayın yapmıyor diye eleştiriler alan Meral Akşener, "Benim açın Meclis TV'yi deme yetkim yok. Meclis Başkanlığına müracaat ettiniz o cevabı beğenirsiniz beğenmezsiniz benim yorum yapacak durumum yok" dedi.

Son günlerin en sıkıntılı oturumuna başkanlık eden Meral Akşener, hakimiyeti sağlamakta zaman zaman güçlük çekti. Özellikle Altan Tan'a sözünü bir türlü dinletemeyince kestirip attı ve yayına ara verdi. 
meral-akşener-meclis-kizgin-tokmakli.jpg
DAKKA BİR GOL BİR

MHP'li milletvekilinin yaptığı konuşmada 'Kürdistan işadamları derneğini suçladığı' iddiası ile söz almak isteyen HDP milletvekili Altan Tan ısrarla kürsüye çıkmak istedi. Meral Akşener 'Zaten zor bir gün geçireceğiz' diyerek bu istemi reddetti. Tan ısrar edince Meral Akşener çileden çıktı ve şunları söyleyerek tokmağı vurdu;

-Meral Akşener : "Yapmayın zaten zor bir gün geçireceğiz. Başlangıçta dakka bir gol bir modeline geçmeyelim. Verdi cevabını. Üstüne de ekstra 1 dakika konuştu yapmayın! Ordan konuşun! Ben sizi ikiletmedim. Birleşime 15 dakika ara veriyorum"

İŞTE O ANLAR;

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2014, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER