Bakan Eker'den Vali Kıraç’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Valiler Kararnamesiyle İzmir Valiliği’nden Diyarbakır Valiliği’ne atanan Mustafa Cahit Kıraç’a hayırlı olsun...

Bakan Eker'den Vali Kıraç’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Mustafa Cahit Kıraç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Valiler Kararnamesiyle İzmir Valiliği’nden Diyarbakır Valiliği’ne atanan Mustafa Cahit Kıraç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Vali Kıraç’ın Diyarbakır için hayırlı hizmetler üreteceğini söyledi. Valilik makamında yapılan görüşmede konuşan Bakan Eker, Diyarbakır’daki temasları kapsamında hububat hasat çalışmalarıyla ilgi bilgi alacaklarını belirterek, “Sayın valimiz tecrübeli bir devlet adamı ve mülkü amir olarak Türkiye’nin muhtelif yerlerinden görev yaptıktan sonra en son İzmir’den Diyarbakır’a atandı. Diyarbakır’a inşallah hayırlı hizmetlere vesile olur, kendisine başarılar diliyoruz. Bugün ben de, kendisini göreve başladıktan sonra ilk defa ziyaret ediyorum. Sayın valimize hayırlı olsun dileklerinde bulundum. Bildiğiniz gibi Diyarbakır’da her fırsatta bir araya geliyoruz. Hububatta şu an hasat dönemi. Buralarda hasat başladı ve belirli bir düzeye geldi. Tarım çalışmalarıyla ilgili yetkililerden bilgi alıp, Diyarbakır’da bazı ziyaretler gerçekleştireceğiz” dedi.

Vali Mustafa Cahit Kıraç, ise, Bakan Eker’in Diyarbakır milletvekili olmasının Diyarbakırlılar için büyük bir fırsat olduğunu, sadece tarımda değil, aynı şekilde turizmde de büyük katkılar sağladığını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2013, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER