Diyarbakır Belediye Başkanı Fırat Anlı'dan, Demirtaş'a Tam Destek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı ve beraberindekiler sebze pazarını gezerek Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için destek istedi.

Diyarbakır Belediye Başkanı Fırat Anlı'dan, Demirtaş'a Tam Destek
 Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Bağlar Belediyesi Eş Başkanı Eşref Güler, DBP Bağlar İlçe yöneticileri ile birlikte Sebze Hali'ni gezdi. Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'a destek isteyen el ilanlarını dağıtan Anlı ve beraberindekiler esnaftan 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Selahattin Demirtaş'a destek istedi.

Bu arada kalem satan bir seyyar satıcı, "Kaleme el atın, Bizi bu dertten kurtarın, Biz de dünyadaki insanlarla eşit olmak istiyoruz. Amed diyarından geliyoruz, Kalemlerimizi bitirmeden kesinlikle geri gitmiyoruz, Gelin sizi kalemlendirelim. Ne Ekmeleddin, Ne Tekmeledin, Her biji kake Silehaddin" şeklinde mani okudu.

Fırat Anlı ve beraberindekiler daha sonra Yeni Hal Caddesi üzerinde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın yaptığı asfalt çalışmalarını yerinde denetledi. Anlı, asfalt çalışmalarının aralıksız olarak sürdüğünü belirterek, amaçlarının sezon boyunca planladıkları çalışmaları tamamlamak olduğunu söyledi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 23:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER