Tesis Çilesi Son Buldu

Diyarbakır’da Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen, daha sonra Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne devredilen ve oradan da geçici olarak Diyarbekirspor’a tahsis edilen Seyrantepe’deki iki katlı kulüp binası ve tesis,Yeşil-Kırmızılı kulüp tarafından kullanılmaya başlandı. Takım, tesise yerleşerek burada konaklamaya başladı. Vali Ali İhsan Su ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, tamamlanan tesiste incelemelerde bulundu.

Tesis Çilesi Son Buldu

Kalacak yer ve tesis olmadığı için yıllardır otellerde konaklamak zorunda kalan Diyarbekirspor’un tesis çilesi resmen son buldu.Yeşil-Kırmızılı kulüp, yapımına 6 ay önce başlanan ve tamamlanan tesise yerleşti. 

Çelik Konstrüksiyon sistemiyle inşa edilen iki katlı tesiste yatakhane, yemekhane, idari bölümler, sauna, çalışma alanları gibi bir çok departman bulunuyor. Tesisin önünde ise çim saha yer alıyor. Futbolcular istediği zaman aşağı inip her türlü çalışmayı yapabiliyor.

Tesis çilesi son bulan Yeşil-Kırmızılılarda yüzler gülüyor. Teknik heyet ve futbolcular, tesis sorunu çözüldüğü için psikolojik olarak rahatladıklarını dile getirdi.

Vali Su ve Genel Sekreter Çiftçi Tesisi İnceledi

Vali Ali İhsan Su, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, Gençlik Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ve Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, yapımı tamamlanan tesiste incelemelerde bulunarak Diyarbekirspor yönetimi,teknik heyet ve futbolcularla görüştü. Tesisin önemine dikkat çeken Vali Su ve Genel Sekreter Çiftçi, Yeşil-Kırmızılılarla bir süre sohbetti, lig yarışı için başarı dileğinde bulundu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER