30 Bin Getir, Ayrıl

Diyarbekirspor,kadroda yer alan futbolcuların tamamını gönderip yeni kadro kurmayı kararlaştırınca futbolcular bir bir yuvadan uçmaya başladı.

30 Bin Getir, Ayrıl

Diyarbekirspor,kadroda yer alan futbolcuların tamamını gönderip yeni kadro kurmayı kararlaştırınca futbolcular bir bir yuvadan uçmaya başladı. Kulübün istediği 30 bin TL’yi getiren ayrılabiliyor.

Son 3 sezonda takımda yer alan stoper Fahrettin Bıyıklı, 3.Lig’de şampiyonluk hesapları yapan ve bunun için iddialı kadro kurmaya hazırlanan Anagold 24Erzincanspor’la anlaştı. Son 2 sezonda takımda yer alan Abdurrahman Emir Alagöz,3.Lig’in bir başka iddialı takımı Manisa Büyükşehir Belediyespor’la anlaşma aşamasına gelirken,Serdar Cansu’ya TFF 1.Lig ve 2.Lig’den bir çok kulüp talip.

Parayı Getir,Git…

Kaleci Onur Bilgin,Tunç Behram,Mehmet Özdıraz,Umut Aslan,Ergun Cengiz gibi isimlere de 2.Lig ve 3.Lig’den teklifler olduğu belirtiliyor. Kiralık olan Yakup Demir,Eşref Korkmazoğlu,Hüseyin Bak ve Feyzullah Şahin Güneş ise eski kulüplerine dönecek.

Kulüp,bonservis bedeli olarak istediği 30 bin TL’yi getiren futbolcuları serbest bırakıyor.

12-16 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da seçme yapacak olan Diyarbekirspor’un transfer çalışmalarına başlamaması ise taraftarları tedirgin ediyor.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, 15:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER