"5'te devre 10'da biter" tüm hızıyla devam ediyor

5 te devre 10 da biter turnuvası büyük bir coşkuyla devam ederken bugün Millet İlkokulu ile  Prof.Dr.Fuat Sezgin ilkokulu arasında oynanan maç tam bir gol düellosu şeklinde geçti.

"5'te devre 10'da biter" tüm hızıyla devam ediyor

Heyecanın üst düzey olduğu müsabakada Prof.Dr.Fuat Sezgin ilkokulu’nu 6-5 mağlup eden Millet İlkokulu tur atlayan takIm oldu.
PARLAKLI^DAN GSYD’YE TEŞEKKÜR
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Millet İlkokulu Okul Müdürü Bahattin Parlaklı organizasyonu düzenleyen kurumlara teşekkür etti. Parlaklı yaptığı açıklamada: ‘’Düzenlen organizasyon çok güzel, kazanmaktan öte çocuklarımızın eğlenmesi, sosyal ve kültürel olarak gelişmesi acısından önemli olan bu projenin uygulanmasında büyük emekleri olan başta Güneydoğu Spor Yazarları Derneği, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, GHSİM ve Dicle Üniversitesine teşekkür ediyorum.  Bu tür organizasyonların her sene yapılmasını bekliyoruz.’’ Dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ali
ali - 5 yıl Önce

organizasyon tam bir rezillik. denilen kurallar uygulanmadı. meb ayağı çok eksikti. kordinatörler zorla atanmış ilgisiz. çocukları taşıyacak servis yok maçta içecekleri su yok. sokakta oynanacak dendi halı saha çıktı. maç 40 dakika olacak dendi 30 dk yapıldı. turnuvanın adını da sorsan 5 te devre 10 da biter. spkr yazarları derneği hariç diğer ayaklar sınıfta kalmıştır.

SIRADAKİ HABER