9.Kapışma Yarın

BÖLGE DERBİSİNDE 9.KAPIŞMA Yarın saat 14.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda hem Play-Off hem de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada karşı karşıya gelecek olan Diyarbekirspor ve Vanspor, bu maçla birlikte 9.randevularına çıkacak. İki takım arasında daha önce yapılan 8 maçın 2’sini Diyarbekirspor,4’ünü Vanspor kazandı. 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında Van’da oynanan maçı ev sahibi ekip 2-1 kazanmıştı. Diyarbekirspor, yarınki maçı kazanarak aynı zamanda rövanşı da almak istiyor.

9.Kapışma Yarın

Yarın saat 14.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda hem Play-Off hem de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren karşılaşmada karşı karşıya gelecek olan Diyarbekirspor ve Vanspor, bu maçla birlikte 9.randevularına çıkacak.

İki takım arasında daha önce yapılan 8 maçın 2’sini Diyarbekirspor,4’ünü Vanspor kazandı. 2 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Sezonun ilk yarısında Van’da oynanan maçı ev sahibi ekip 2-1 kazanmıştı. Diyarbekirspor, yarınki maçı kazanarak aynı zamanda rövanşı da almak istiyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER