ABDULLAH ÇETİN YUVAYA DÖNDÜ

Amedspor, geçen sezonun başında takımdan ayrılan eski futbolcusu Abdullah Çetin ile yeniden anlaştı. Amedspor, transferin son gününde kadrosuna başka takviye yapmayı planlamıyor.

ABDULLAH ÇETİN YUVAYA DÖNDÜ

Amedspor, sezon başında kadrosuna kattığı eski futbolcuları Yusuf Yağmur ve Barış Ataş’tan sonra Abdullah Çetin ile de yeniden anlaştı. Geçen sezonun başında Diyarbekirspor’a transfer olan ancak bu sezonun ilk yarısında her hangi bir takımda oynamayan Abdullah Çetin, böylece ikinci kez Amedspor’a transfer oldu. Tecrübeli futbolcu, futbolu Amedspor’da bırakmak istediğini belirterek,”bana bu şansı tanıyan Mehmet Budakın hocama ve yönetime teşekkür ediyorum. Amedspor’un başarısı için daha önce olduğu gibi var gücümle çalışacağım” dedi.

Son Gün Transferi Yok Gibi

Play-Off hedefinin 12 puan gerisinde kalan Amedspor, transferin son gününde kadrosuna başka takviye yapmayı planlamıyor. Yönetim,hedefin uzaklaşması nedeniyle transfer yaparak kulübü maddi açıdan zarara uğratmak istemiyor.

 Bazı genç futbolcuların profesyonel sözleşme imzalanarak profesyonel takıma çıkarılması bekleniyor. Amedspor, ara transferde sadece Osmanlıspor’dan Furkan Yaman ve Diyarbakır Yolspor’dan Bünyamin Yürür’ü renklerine bağladı.

Ara transfer dönemi bu gece saat 24.00'da sona erecek.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER