AKÇADAĞ :”DİYARBEKİRSPOR’A  TESİS KONUSUNDA  DESTEK OLMALI”

2.Lig Kırmızı Grup ekibi Diyarbekirspor’un Diyarbakır’da barınacak tesis bulamaması kamuoyunda büyük tepki çekti. Diyarbakırspor’un eski Futbol Şube Sorumlusu Salih Akçadağ, Diyarbakır’ın ismini ve armasını taşıyan profesyonel ligdeki bir kulübün bu sorunu yaşamasının kabul edilemez olduğunu dile getirerek,”Kentimizin böyle bir olayla gündeme gelmesi kentimizin imajına ciddi zarar vermektedir. Diyarbakır’a yakışmayan bu sorun bir an önce çözüme kavuşturulmalıdır. Herkes elini taşın altına sokmalıdır” dedi.

AKÇADAĞ :”DİYARBEKİRSPOR’A  TESİS KONUSUNDA  DESTEK OLMALI”

2.Lig Kırmızı Grup ekibi Diyarbekirspor’un Diyarbakır’da barınacak tesis bulamaması kamuoyunda büyük tepki çekti.

Diyarbakırspor’un eski Futbol Şube Sorumlusu Salih Akçadağ, Diyarbakır’ın ismini ve armasını taşıyan profesyonel ligdeki bir kulübün bu sorunu yaşamasının kabul edilemez olduğunu dile getirerek,”Kentimizin böyle bir olayla gündeme gelmesi kentimizin imajına ciddi zarar vermektedir. Diyarbakır’a yakışmayan bu sorun bir an önce çözüme kavuşturulmalıdır. Herkes elini taşın altına sokmalıdır” dedi.

TESİS KRİZİ ,KENTİN İMAJINA BÜYÜK ZARAR VERİYOR

Yeni sezonun başlamasına iki aydan az bir zaman kala Diyarbekirspor’daki tesis sorunu devam ediyor. Kent içinde tesis bulamayan , yaptığı girişimlerden ve görüşmelerden sonuç alamayan kulüp yönetiminin bu durumda takımın İstanbul’da kalıp maçtan maça Diyarbakır’a geleceğini ilan etmesi yankı uyandırdı. 2.Lig’deki bir kulübün adını ve armasını taşıdığı şehirde tesis bulamaması tepkilere neden oldu. Spor adamları, kurumların duyarsızlığına dikkat çekerek bu tablonun Diyarbakır’ın imajına zarar verdiği görüşünde birleşiyor.

Uzun yıllarda Diyarbakırspor’da futbol şube sorumlusu ve yönetici olarak görev yapan Salih Akçadağ, Diyarbekirspor’un yaşadığı sıkıntıyı derin bir üzüntü ile takip ettiğine dikkat çekerek sorunun bir an önce çözülmesi için kent bileşenlerine çağrıda bulundu.

“HERKESİ DİYARBEKİRSPOR’A DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM”

Yaşanan sorunun sadece Diyarbekirspor’un değil, Diyarbakır’ın meselesi haline geldiğini anlatan Salih Akçadağ, sorumluluk makamındakilerin ellerini taşın altına sokması gerektiğini söyledi. Akçadağ,”Diyarbakır’ın adını ve armasını taşıyan profesyonel bir kulübümüzün kendi kentinde kalacak tesis bulamamasının hiçbir izahı olamaz. Diyarbakırspor’un misyonunu devam ettirme hedefiyle yola çıkan Diyarbekirspor,  bu kentin takımıdır ve herkes sahip çıkmak zorundadır. Bu konunun gündeme gelmesi bile kentimiz adına üzüntü vericidir. Mesele Diyarbekirspor’un meselesi olmaktan çıkmıştır. Tesis sorunu bir an önce çözülmeli ve Diyarbekirspor burada kalmalıdır. Kentin tüm bileşenleri soruna el atmalıdır. Diyarbakır artık gaflet uykusundan uyanmalı ve futbolda hak ettiği yükselişi tekrar yakalamalıdır. Ben herkesi Diyarbekirspor’a bu aşamada destek olmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER