Altındağ 5. Kez Başkan

Diyarbakır Futbol İl Temsilciliği seçim sonuçları açıklandı.

Altındağ 5. Kez Başkan
ÇEKİŞMELİ SEÇİM ALTINDAĞ’IN

Büyük bir çekişmeye sahne olan Diyarbakır Futbol İl Temsilciliği’ni Mehmet Altındağ kazandı. Seçimi 3 farkla kazanan Altındağ,2 yıl daha bu görevi yürütecek.

CENTİLMENCE GEÇEN YARIŞ


Sonucu merakla beklenen Diyarbakır Futbol İl Temsilciliği seçiminde gülen taraf Mehmet Altındağ oldu. Bundan önceki 4 seçimi kazanarak 8 yıldan beri bu görevi yürüten Mehmet Altındağ,Kayapınar Belediyespor yöneticisi Ayhan Aytin’e karşı yarıştı. Oy kullanma hakkı olan 45 kulübün katıldığı seçim Sümerpark Yaşam Alanı’ndaki toplantı salonunda yapıldı. Samet Karakaş’ın divan başkanı,Hanifi Altunboğa ve Aykut Gençoğlu’nun da divan üyesi olduğu seçim sakin ve centilmence bir atmosferde geçti.

SEÇİMİ 24-21 KAZANDI

Kulüp temsilcileri kapalı zarf üsülü ile oy kullandı. Oy sayımında büyük bir heyecan yaşandı. Altındağ, bir ara farkı 9’a çıkarsa da son zarfların açılmasında fark 1’e kadar düştü. 24 oy alan Altındağ 5.kez İl Temsilcisi olurken,Ayhan Aytin 21 oyda kaldı. Seçimden sonra kısa bir konuşma yapan Altındağ,oy veren ve vermeyen tüm kulüplere teşekkür ederken,bundan sonra kendisine destek vermeyenlere karşı da objektif ve tarafsız bir duruş sergileyeceğini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2013, 23:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
keke
keke - 11 yıl Önce

burnuz yansın belediye.millet sporda sizi istemiyor

yoldaş
yoldaş - 11 yıl Önce

inşallah birileri dersini aldı tabi özelikle askf

SIRADAKİ HABER