Altyapıda Servet Can Dönemi

Diyarbakırspor'da yeni açılacak olan altyapıdan sorumlu yönetici Servet Can haberyirmibir.com'a konuştu

Altyapıda Servet Can Dönemi
Diyarbakırspor AŞ'de altyapıyla alakalı ciddi adımlar atıldı. Yeşil kırmızılı ekip aldığı karar ile altyapıyı yönetici Servet Can'a bağladı. Sitemize verdiği röportajda öncelikli hedeflerinin Diyarbakır'daki yetenekleri gençleri keşfedip onları hakettikleri yere getirmek olduğunu söyleyen Servet Can, şilbedeki tesislerin çalışma ortamına hazır hale gelmesini için çaba gösterdiklerini ifade etti. Herhangi bir sıkıntının ve olumsuz bir durumun söz konusu olmadığını ve kulüp başkanı Feyzi İlhanlı'nın bütün olanaklarını önlerini sunduğunu söyleyen Can, malzeme siparişlerinin verildiğini ve altyapı seçmeleri için yaş gruplarının U-13 ile U-19 olduğunu  ifade etti.

Ayrıca bir bayan futbol takımı oluşturmak için de hazırlıklara başlandığını dile getiren Servet Can; "Henüz  erken ama ilerde kesinlikle bir bayan takımı kurmayı düşünüyoruz, başkanımız bunun onayını verdi ve her türlü sıkıntıyı halledeceğinin sözünü verdi" dedi. 

Diyarbakırspor A Takımı hocası olan Namık Altunsoy'un da kendileriyle görüşerek bu yolda her türlü desteği vereceklerini ve altyapıdan yetenekli oyuncuları belirleyip A Takıma çıkarmak istediklerini söyleyen Servet Can, kendisine bağlı olarak 6 hocanın daha görev alacağını bildirdi. Diğer 6 hocayla ilgili resmi imzaların atılmamasından dolayı isimlerini henüz açıklamayan Can resmi sözleşme imzalandıktan sonra diğer hocaların da isimlerinin açıklanacağını söyledi.


HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2013, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER