Amatör Lig Tarihine Geçen Galibiyet Serisi

Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Eğil Gençlikspor, grup aşamasında oynadığı 16 maçın tamamını kazanarak rekor başarı ile Play-Off’a kaldı. Futbolculuk döneminde en önemli savunma oyuncuları arasında yer alan teknik sorumlu Zafer Gördük,”Başkanımız Zeynel Yüce ve yönetim kurulumuzun sağladığı destekle Play-Off’tan da şampiyon olarak Süper Amatör Ligi’ne yükselmek istiyoruz.” diye konuştu.

Amatör Lig Tarihine Geçen Galibiyet Serisi

Diyarbakır 1.Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Eğil Gençlikspor, grup aşamasında oynadığı 16 maçın tamamını kazanarak rekor başarı ile Play-Off’a kaldı.

Futbolculuk döneminde en önemli savunma oyuncuları arasında yer alan teknik sorumlu Zafer Gördük,”Başkanımız Zeynel Yüce ve yönetim kurulumuzun sağladığı destekle Play-Off’tan da şampiyon olarak Süper Amatör Ligi’ne yükselmek istiyoruz.” diye konuştu.

BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞTU

Diyarbakır  amatör futbolunda uzun yıllar kırılması güç bir galibiyet rekoruna imza atıldı.

Grup aşamasında oynadığı  16 maçın tamamını kazanarak hiç puan kaybetmeyen Eğil Gençlikspor, attığı 59 gole karşılık kalesinde sadece 6 gol yedi.

İlçe tarihinde bir ilk olan spor tesisinin kazandırılmasının ilçede sporun ivme yakalamasında önemli payı olduğunu anlatan Eğilspor teknik sorumlusu Zafer Gördük, kolej havasında bir takım meydana getirdiklerini ve bunun da sahada başarılı olmalarını sağladığını söyledi.

“SÜPER AMATÖR LİGİ’NE YÜKSELMEK İSTİYORUZ”

Hedeflerinin bu başarıyı sürdürerek Diyarbakır Süper Amatör Ligi’ne yükselmek olduğunu belirten Gördük,”Birlikte düşünen bir takım meydana getirdik. Saha içinde ve saha dışında bütünleştik. Bunda en büyük pay kulüp başkanımızın ve yönetimimizindir. Rahat bir ortamda maçlara hazırlanmamızı sağlıyorlar. 16 maçın tamamını kazanarak 59 gol atıp sadece 6 gol yememiz büyük başarı. Bizim için asıl başarı Süper Amatör Ligi’ne yükselmek olacak. Bunu başarmak için çok daha fazla mücadele etmemiz lazım. Bu başarıyı da inşallah gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

HABERLER

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER