AMED SFK KALECİLERİ HATALI GOLLER YEDİLER

Spor Toto 2.lig kırmızı gurup takımlarından Amed SFk takım kalecileri levent ile Serkan’nın hatalı goller yemesi taraftarlarını üzdü.

AMED SFK KALECİLERİ  HATALI  GOLLER YEDİLER
 3’ü frikikten olmak üzere yediği 4 goldeki hataları ile dikkat çeken Amedspor’un tecrübeli kalecisi Levent Taşkın,Gümüşhanespor maçından sonra sosyal medyada adeta hedef haline getirildi.

Bugüne kadar başarılı performansı ile takımına bir çok maç ve puan kazandıran 39 yaşındaki kalecinin bir maçtaki hatalarından dolayı acımasızca eleştirilmesi tepki çekerken,sosyal medyada yorum yapan taraftarlar yönetimden kaleye transfer yapılmasını istedi.
 HİÇ BİR FUTBOLCU TARAFTARLARLA SÜRTÜŞMEMELİ

Amed FKK’yı çok sevdiğini söyleyen taraftar,hiçbir futbolcu taraftarlarla şürtüşmemeli dedi,Bandırmaspor maçından sonra, diğer kaleci Serkan İpek’in taraftarlarla atışması da dikkat çekti.Araya giren diğer futbolcular ve spor adamları tartışmanın büyümesini önledi. Serkan da Bandırmaspor’la oynanan kupa  maçında yediği gollerdeki hataları nedeniyle eleştirilmişti. Birkaç kişinin kendisine ve futbolculara küfrettiğini öne süren Serkan,”Taraftarlarımızı tenzih ediyorum. Bize küfredenlerin taraftar olmadığını ve farklı amaçları olduğunu düşünüyorum. Kimsenin bunu yapmaya hakkı yok” diyerek tepki gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER