AMED SFK ,STADYUM TRİBÜNLERİ YÜZÜNDEN DERTLİ

Spor Toto 2.Lig kırmızı grup takımlarından Amed SFK, maçlarını oynadığı Seyrantepe Şilbe stadının tiribünleri yüzünden dertli.

AMED SFK ,STADYUM  TRİBÜNLERİ YÜZÜNDEN DERTLİ
 Maçlarını Yıllardır Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğüne ait Seyrantepe sahasında kira vererek oynayan Amed SFK  bu sezon stad tribünlerinin çöküşü yıkılması yüzünden dertlimi dertli.Bu sezon ortasında Maraton tribünün çatısı sert rüzgar ve yağmur dan dolayı yıkılmış ve kulüp tarafından 25 gün gibi kısa bir sürede yenilenmişti.Son olarakta önce Maratonun karşısındaki protokol tribününün Yanı olan bir taraf yoğun kar yağışından dolayı yıkılıp hemen sonrasında ise geçen yıl yaptırılan kale arkası tribününün çatısı tamamen çökmüştü. Bu durumun sevindirici yanı tiribünlerin boş olduğu vakitlerde çökmesi ve yıkılması.

Amed Sfk taraftarları yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısı başladı, maçları nerede izleyeecğiz. Bu stad tribünlerinin sorumlusu kimse bir an evel konuyu çözüsün kısa zamanda maç seyredilir ve oturulur hale getirilsin. Bir ikinci ligi takımının stadı bu durumda olmamalıdır “ dediler
 
 

 

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2016, 19:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER