AMED SFK, YARIM SEZONDA ALDIĞI CEZA 150 BİN TL

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Amed Sfk’ya Şanlıurfaspor’la deplasmanda oynanan kupa maçında taraftarların ideolojik propaganda içeren eylemlerde bulunması gerekçe gösterilerek 40 bin TL ceza verilen Amedspor’un bu sezon aldığı ceza 150 bin TL’ye ulaştı.

AMED SFK, YARIM SEZONDA ALDIĞI CEZA 150 BİN TL
 İdeolojik propaganda Amedspor’un cebini yakmaya devam ediyor. Bu gerekçe ile verilen para cezalarının miktarı 150 bin TL’ye ulaştı. Son olarak geçen hafta deplasmanda Şanlıurfaspor’la oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında taraftarlarının eylem ve sloganları ile ideolojik propaganda yaptığına dikkat çeken Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK),Amedspor’a 40 bin TL para cezası verdi.

Diyarbakır’da oynanan Amed Sfk – Şanlıurfa maçından dolayıda Yeşil – Kırmızılı takıma yeniden ceza geleecği gelen bilgiler arasında.  Önceki gün Şanlıurfaspor’la Diyarbakır’da oynanan maçta atılan siyasi içerikli sloganlar için de PFDK’ya sevk edilme tehlikesi yaşayan Amedspor,para cezalarının maddi açıdan sıkıntı yaşayan kulübe ağır yük getirdiğine dikkat çekerek bir kez daha taraftarları uyardı. Bundan sonra yaşanabilecek benzer olaylarda kulübe saha kapatma cezalarının yanı sıra daha ağır para cezaları verilecek. Bununda külübü büyük bir mali külfet altına sokacağı belirtildi.
 







Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2016, 19:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER