AMED SFK YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR

Spor Toto 2.lig kırmızı gurubu takımlarından Amed Sfk’da sevinç var

AMED SFK YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR
Şanlıurfaspor’u mağlup ederek gruplara kalmayı başaran Amed Sportif Faaliyetlerde büyük sevinç yaşanıyor.
Amed Sportif Faaliyetler Futbol Şube Sorumlusu Ekrem Yeşil, “Hak ettik ve gruplara kalmayı başardık” dedi.
Yeşil, yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası başarılarının tesadüf olmadığını hem Şanlıurfaspor’u yenerek hem de gruplara kalmayı başararak kanıtladıklarını söyledi. Yeşil, Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında ilk günden bu yana iddialı olduklarını ifade ettiklerini ve elde ettikleri galibiyetlerin tesadüf olmadığını ısrarlar vurguladıklarını ifade etti. Yeşil, şöyle dedi:
“Biz Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında başarılı olmayı öncelikli hedeflerimiz arasına koymuştuk. Bu yolla çıktığımız da önce gruplara kalkmayı daha sonra da gruplardan çıkmayı hedef olarak belirlemiştik. Bu iki hedefimize ulaştık. Hem de grup maçlarının sona ermesine iki maç kala bunu başardık. Bu bizim ve Diyarbakır futbol tarihi açısından çok önemli bir başarıdır.”
Şanlıurfaspor ile yaptıkları kupa maçının zorlu olduğunu ama istedikleri 3 puanı almayı başardıklarını kaydeden Yeşil, konuşmasına şöyle devam etti:
“Şanlıurfaspor maça yeni transferleriyle çıktı. Dolayısıyla bilmediğimiz ve tanımadığımız bir Şanlıurfaspor ile mücadele ettik. Maçın ilk yarısında kontrollü bir futbol sergiledik. İkinci yarıya daha atak ve istekli başladık. Üstü üste pozisyonlara girdik. Attığımız bir golümüz ofsayıt gerekçesiyle iptal edildi. İkinci denemede aradığımız gollü bularak, sahadan galibiyetle ayrılmayı başardık.”
Yeşil, elde edilen galibiyeti kendilerine inanan ve her zaman yanlarında olan güzel yürekli insanlara armağan ettik “ dedi.
 
Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2016, 20:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER