AMED SFK’DA İŞLER İYİ GİTMİYOR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, 3-0’lık Tarsus İdman Yurdu mağlubiyetinin şokunu yaşıyor.

AMED SFK’DA İŞLER İYİ GİTMİYOR
 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, 3-0’lık Tarsus İdman Yurdu  mağlubiyetinin şokunu yaşıyor.

Ligde haftalardır başarılı sonuçlara hasret kalan Amed  SFK’da yüzler gülmüyor. Hem kulüp yönetimi hemde taraftarlar üzüntülerini dile getirdiler.

Amed SFK ‘ya yakışmayan bir sonuç aldıkların belirten, futbol şube sorumlusu Ekrem Yeşil, yaptığı açıklamada,  “ Her nedense ligin altında mücadele eden, kümede kalmak için çaba gösteren takımlarla oynadığımız maçlarda maalesef puan kayıplarını sürdürüyoruz.Ligde iddiası olmayan takımlar mesala Tarsus İdmanyurdu, Bucaspor gibi ligin güçsüz ekiplerinden Amed SFK’ya hiçte yakışmayan, taraftarlarını fazlasıyla üzen sonuçlar alıyoruz.Bir nevi ligin dilberinde adeta can çekişen takımlara moral veriyoruz. Artık zorlu bir dönem başladı, öyle bi şeyki puan kayıplarımızın telafisi olmayan bir süreç. Kendimize bir çeki düzen vermeliyizki, aksinde durumumuz hiçte iyi olmayacaktır.Tarsus İdmanyurdu karşısında iyi bir mücadele veremedik.Hiçte iyi oynamıyoruz. Bu sonuçlar Amed SFK’ya yakışmıyor.
Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2016, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER