AMED SFK’DAN MAÇA GEL ÇAĞRISI, TARAFTARLARINDAN ÖTOBÜS AYARLAYIN ÇAĞRISI

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Amed SFK kulübünün yönetimi taraftarlarına maç gel çağrısı yaptı. Taraftarlarda 6 Eylül Pazar günü şehrin ofis veya dağ kapı semtinden Seyrantepe’ye birkaç otobüs seferi düzenlenmesini ve Seyrantepe’ye gelebilmeleri için bunun şart olduğunu belirttiler.

AMED SFK’DAN MAÇA GEL ÇAĞRISI, TARAFTARLARINDAN ÖTOBÜS AYARLAYIN ÇAĞRISI
 Ligde ilk maçını 6 Eylül Pazar günü saat 15.30da sahasında Bucaspor ile oynayacak olan Amed SFK takımı yönetimi bu maçları için taarftarlarına maça gel çağrısı yaptılar.Bir grup taraftar adına açıklama yapan taraftarlardan Ünal Salar ile Mert Güvener, Bizler Seyrantepe testislerinde  maça gidebilmek için çok zorluklar çekiyoruz. Giderken, araç bulamıyoruzki kentten uzak olan sahaya gidebilelim. Perişan oluyoruz, bir çok zaman araç bulamıyoruz, araçtan indikten sonradabir sürü yol kat ediyoruz  sahaya gidebilmek için. Sahaya gittik maç  sona erdi yine bir sürü yol kat et ve saatlerce araç bekle çünkü o saatlerde kente araç seferleri çok asgariye düşürülüyor. Yani işin doğrusu perişanları oynuyoruz. Bizler artık bu zorluğu çekmek istemiyoruz. Büyükşehir  Belediyesi birkaç otobüs tahsis etsin kentin dağ kapı ve ofis semtlerinde maç öncesi ve sonrası perişan olmadan maça gidebilelim.Bu konu çok önemlidir, geçen sezonda istedik yapmadılar. Bu isteğimizin Amet SFK yönetimi tarafından yerine getirilmesini istiyoruz.Aksi takdirde çok az sayıda taraftarlar bulabilirler maçlarında dediler.

 

 

Talaytepe spor tesislerinde çalışmalarını sürdüren takımın Futbol Şube Sorumluları, Ekrem YEŞİL ve Servet EROL, "Yeni Sezona iyi bir başlangıç yapmak için bu müsabakanın çok önemli olduğunu, Tüm ekibin hazırlık dönemi içerisindeki güzel çalışmalarının pozitif bir şekilde tüm sezona yansıyarak  lige güzel bir başlangıç yapmak istediklerini, ve yine sporun ahlak, ilke ve centilmenlik anlayışının egemen olduğu bir atmosfer içerisinde cereyan ederek kulübe  gönül vermiş tüm taraftarlardan her zamankinden daha fazla ilgi ve destek beklediklerini ve yine tüm camia olarak sporun gerçek amacı olan barışın,kardeşliğin ve huzurun hep daim olduğu bir sezon yaşamak dileği ile herkese selam ve saygılarını  iletiklerini," ifade ettiler.

Ayrıca Bucaspor karşılaşma biletleri 05 Eylül 2015 Cumartesi günü saat 12:00 den sonra müsabaka saatine kadar Seyrantepe Şilbe Amedspor Tesislerinde 5 TL olarak satışa sunulacaktır.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2015, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER