AMED SFK’NİN BAŞARISI GÖLGELENMEK İSTENİYOR

Amed SF Kulüp Başkanı Ali Karakaş, öncelikle taraftarına gönlüden teşekkür ettiklerini söyledi.

AMED SFK’NİN BAŞARISI GÖLGELENMEK İSTENİYOR
 Taraftarının Bursaspor maçına izleyememelerine rağmen yüreklerinin kendileriyle beraber olduğunu bildiklerini vurgulayan Başkan Ali Karakaş, bu bilinçle sahaya çıkıp oynadıklarını anlatırken şöyle konuştu:"Maçı alabileceğimize takım ruhuyla inanarak oynadık. Çok olumlu tepkilerde alıyoruz ama maalesef sosyal medyaya baktığınız zaman bizim bu başarıyı bir provakasyon şeklinde ifade edenler olması, bizi derinden üzüyor. Sporun bir kardeşlik, barış ve dostluk alanı olduğunu düşünüyoruz. Bütünleştirici olduğunu düşünüyoruz. Maalesef sporu siyasete bulaştırıp başarımızı gölgelemeye çalışılıyor."

"FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ"

Kupada finali hedeflediklerini belirten Başkan Ali Karakaş, "Bunu söylediğimizde gülümsüyorlardı. Kim düşünürdü çok sınırlı bütçelerle bu başarıyı elde edebileceğine. Biz buna inanıyorsak inanıyorum ki biz daha büyük başarılar elde edeceğiz"dedi.

EDEMEN: "KUPANIN NAMAĞLUP TAKIMIYIZ"

Kulüp Asbaşkanımız Nurullah Edemen ise sportif kazanç elde etmek için her zaman yüksek paralar gerekmediğini ifade ederken şöyle konuştu: "Sezon başından beri bu sistem ile yürümeye çalıştık. Bunun mükafatını alıyoruz. Bugünü kadar kupada oynadığımız bütün maçlardan galibiyet ve beraberlikle ayrıldık. Neredeyse kupanın namağlup takımlarından bir tanesiyiz. Bu bizi inanılmaz mutlu ediyor. İnşallah bundan sonraki maçlarda devam edecektir. Ödeyebileceğimiz borçlarımız var. İddiamız devam edecek. Kupada öncelik gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Sonuçta futbol sürprizlerle doludur. Hedefimiz önce yarı finale çıkmak. Rakibimizin kim olduğu önemli değil, final oynama şansımız olursa bizi inanılmaz mutlu edecek."

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2016, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER