AMED SFK’NİN CEZA KARARI SALI GÜNÜ BELLİ OLACAK

Spor Toto 2.lig kırmızı grubu takımlarından Amed SFK’nin ceza kararı Salı günü açıklanacak.

AMED SFK’NİN CEZA KARARI SALI GÜNÜ BELLİ OLACAK
 Saha olayları,kötü tezahürat ve ideolojik propaganda gerekçesiyle bu sezon 150 bin TL para cezası alan Amedspor’a bir kez daha ceza yolu göründü. Bu defa hem saha olayları ve kötü tezahürat,hem de ideolojik propaganda nedeniyle ceza kuruluna sevk edildi.

Bu sezon taraftarların neden olduğu eylemler nedeniyle ağır para cezaları alan ve bu konulardan dolayı neredeyse her maçtan sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen Amedspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda kendi sahasında 1-0 kazandığı Şanlıurfaspor maçından sonra da maçta görevli federasyon temsilcisinin raporu üzerine TFF Hukuk Müşavirliği tarafından PFDK’ya sevk edildi.

Kurulun konuyla ilgili kararlarını Salı günkü toplantıda vermesi bekleniyor.Sevk kararında, ”Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün 14.01.2016 tarihinde oynanan Amed Sportif Faaliyetler-Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca ve "ideolojik propaganda yapılması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 42/4. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” denildi.


Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2016, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER