AMED SK’DA İÇ TRANSFERDE 2 İMZA

Spor Toto 2. Lig kırmızı grup kulüplerinden Amedspor SK ‘da yeni sezon için kollar sıvandı. İç Transferde Yusuf Yağmur ve Abdullah Çetin ile sözleşme yaptı.

AMED SK’DA İÇ TRANSFERDE 2 İMZA
 Önceki günü  olagan üstü kongresini yapan ve yönetimini büyük ölçüde değiştiren Amed SK’da transferler  başladı. Yeni ismi Amed Sportif Faaliyetler Kulübü (Amed SK) olarak değiştirilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor transfer için görüşmelerini başlattı.Kulüpten edinilen bilgiye göre;Öncelikle iç transferde sözleşmesi sona eren futbolcularla görüşüp anlaşmayı hedefleyen  Amed SK’da yeni yönetimin iç transferi bitirdikten sonra dış transferlere yöneleceği ve transfer edilmesi düşünülen isimlerle görüşmelere başlanılacağı öğrenildi.Bugün ilk imzaları iç transferde sözleşmesi sona eren futbolculardan Yusuf Yağmur ve Abdullah Çetin’e attıran yeni yönetim kurulu böylece transferinde startını vermiş oldu.

Amed SK’da dış transferde Defans,orta saha ve forvet mevkilerine kaliteli nokta transferlerin yapılmasının düşünüldüğü,transfer komitesinin belirlediği isimlerle iç transferi noktaladıktan sonra anlaşma zemini aranacağı da edinilen bilgiler arasında.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2015, 17:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER