AMED SPORTİF YENİ SEZONDA KALESİNİ VE DEFANSINI SAĞLAMA ALMALI

2016 – 2017 sezonunda 2.lig Beyaz gurubunda mücadele edecek olan Amed Sportif Faaliyetler kulübü yeni ezonda kalesini ve defansını sağlama almalı.

AMED SPORTİF YENİ SEZONDA KALESİNİ VE DEFANSINI SAĞLAMA ALMALI
 2016 – 2017  sezonunda 2.lig Beyaz gurubunda mücadele edecek olan Amed Sportif Faaliyetler kulübü yeni ezonda kalesini ve defansını sağlama almalı.

Geçen sezon  kalesinde 39 gol gören Amedsportif nerdeyse attığı gol sayısına yetişecekti. Bu gösterge kale ile defansın zayıflığının göstergesidir. Ligi 8. sırada 47 puanla bitiren Yeşil –  Kırmızılı geçen sezon kupada gösterdiği başarıyı,ligde aldığı cezalar nedeniyle sezon sonunda başarı sağlanamamıştı. Amed Sportif Faaliyetler yönetimi, bira iyi düşünüp, iyi tedbirler alabilseydi kesinlikle ligdede Play – Off oynayıp  PTT 1. ligine çıkabilirdi.

Bu lige çıkan takımlar kendilerinden hiçte iyi değildi ve hak etmemişti. Keçiörengücü maçında alınan 3 puan silme ile 55 milyarlık para  cezası umutları sildirmişti. Alınan cezalar alınacak sportif tedbirlerle sıfıra düşürülebilinirdi. Spordan anlayan yönetim  ne yapıyoruz, diyip çözebilirdi. Önceki sezon centilmenlik kupası alan Diyarbakır Buyükşehir Belediyespor,niye Amed Sportif Faaliyetler kulubü olarak bu duruma geldi çok iyi düşünülümesi gereken şeyler var. Yeni sezonda tanınmayan değişik bir gurupta, Anadolu Üsküdar 1908, Küçükçekmece Tepecikspor, BŞehir Erzurumspor, Bucaspor, Fatih karagümrük, Fethiyespr, Hocatepespor, İstanbulspor A.Ş, Kahramanmaraşspor A.Ş, Keçiöerengücü, Kocaelibirlikspor, Konya Anadolu Selçukspor, Nazilli Belediyespor,Ofspor, Pendikspor, Sıvas Belediyespor, Zonguldak Kömürspor ile mücadele edilecek. Şimdiye kadar iç transferlerle yetindi, takıma lazım olan birkaç kişide gitti. Ne zaman ses çıkartacak, rakipleri korkutacak transferler yapılacak. Yine yapılan  icraatlarla PTT 1.Liginden olmasın Diyarbakır. Teknik Heyet konusu fazlasıyla önemlidir,yıpranan isimler takımın başına getirilmemelidir.

 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2016, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER