AMEDSPOR'A GENÇ SAĞBEK

Transfer çalışmalarını sürdüren Amedspor, 3.Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'nden sağbek Metin Güler'i renklerine bağladı. Dış transfer çalışmalarını sürdüren Amedspor, , 22 yaşındaki sağbek Metin Güler ile anlaşmaya vararak kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor.

AMEDSPOR'A GENÇ SAĞBEK

Transfer çalışmalarını sürdüren Amedspor, 3.Lig ekibi Darıca Gençlerbirliği'nden sağbek Metin Güler'i renklerine bağladı.

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Amedspor, , 22 yaşındaki sağbek Metin Güler ile anlaşmaya vararak kadrosunu şekillendirmeye devam ediyor.

Beşiktaş altyapısında yetişen Metin Güler, son 3 sezonda Darıca Gençlerbirliği formasıyla 99 profesyonel maça çıktı.

Metin Güler için Şehmus Özer tesislerinde düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım ve Futbol Şube Sorumlusu  Faruk Erol katıldı.

SEZON HAZIRLIKLARI DİYARBAKIR'DA BAŞLADI

Amedspor, yeni sezon hazırlıklarına Diyarbakır'da başladı.

8 Temmuz'da sona erecek Diyarbakır'daki çalışmaların ardında şehir dışındaki kamp süreci başlayacak.

Amedspor, 13-25 Temmuz tarihleri arasında  Kayseri Erciyes'te ve daha sonra ise  29 Temmuz - 10 Ağustos tarihleri arasında Bolu Abant'ta yaparak sezona hazırlanacak.

13 Temmuz tarihinde Mirada Del Lago Otel'de toplanacak olan Amedspor'da ikinci etap kampı 25 Temmuz'da sona erecek. Üç günlük iznin ardında üçüncü etap kampı 29 Temmuz'da Bolu Abant'ta başlayacak ve 10 Ağustos'ta bitecek. Diyarbakır'da toplanma tarihi ise 14 Ağustos olarak açıklandı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER