Amedspor'a Stat İçin Güzel JHaber

2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadyumu, kentte etkili olan  kar yağışı nedeniyle beyaza büründü. Ancak futbolseverlere iyi haber var. Stadyumda monte edilen alttan ısıtma ve güneş paneli sistemi sayesinde kar’ın  kendiliğinden erimesi, zeminin Cumartesi günü oynanacak Amedspor-Kırşehir Belediyespor karşılaşmasına hazır olması bekleniyor.

Amedspor'a Stat İçin Güzel JHaber

2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadyumu, kentte etkili olan  kar yağışı nedeniyle beyaza büründü.

Ancak futbolseverlere iyi haber var. Stadyumda monte edilen alttan ısıtma ve güneş paneli sistemi sayesinde kar’ın  kendiliğinden erimesi, zeminin Cumartesi günü oynanacak Amedspor-Kırşehir Belediyespor karşılaşmasına hazır olması bekleniyor.

Diyarbakır-Şanlıurfa yolunda bulunan muhteşem görüntüsü ve ambiansı ile görenleri büyüleyen stadyumun bu özelliklere sahip olması yağışlı ve özellikle karlı dönemlerde avantaj olarak gösteriliyor.

2.Lig’de mücadele eden Amedspor  ve Diyarbekirspor’un maçlarına ev sahipliği yapan UEFA normlarına göre inşa edilmiş olan stadyumda şimdiye kadar maç ertelemesi olmadı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER