AMEDSPOR'A YAZIK ETTİNİZ (VEYSİ AKAR YAZDI)

Yazıma güzel sözler ve  takımı öven sözlerle başlamak isterdim ama yine beni yanıltmayan bir futbol oynayan Amedspor’dan dolayı başka bir köşe  yazıma erteledim.

AMEDSPOR'A YAZIK ETTİNİZ (VEYSİ AKAR YAZDI)

Gel gelelim zurnanın zurt dediği kısma.  Takke düştü kel göründü misali sezon başı yapılan bu kadro mühendisliği hangi futbol dâhilerinin yaptığına iyi bakmak lazım. Sözüm ona futbolu icat etmiş havalarında olanlar bugün her türlü hakarete ve tepkiye maruz kalıyorsa şapkalarını önlerine bırakıp “nerde yanlış yaptık?” diye düşünmeleri lazım. Bu takım sözüm ona bölgenin takımı bu takım sözde Türkiye’nin 5. Büyük takımı bu takım sözde Avrupa’da bile yüzbinlerce taraftarı olan bir takım. Bu mu bu taraftara layık takım.!

Takımın başarılarını konuşmamız gerekirken ne hikmetse  bireysel tipler, bireysel başarılar  öne çıkmaya başladı.

Dikkat ederseniz yazımda saha içini konuşamamaya, yorumlamamaya dikkat ettim.  Niye derseniz ortada rezil bir futbol ve futbol takımı var. Yazık o kadar bu sorumsuz insanlar için kalemlerimizin işlenmesine. Yazık edildi, on milyonlarca TL yazık edildi.  Yazık edildi 1 yıllık emeğe, yazık edildi haftalarca maçlar galip takımı destekleyen seyircilere.  Amedspor itibarini ayaklar altına alan bu boş beleş futbolcu  topluluğuna ceza vermekle bu işin içinden çıkılmıyor. Çıkıp adam gibi yapılan yanlışları birer birer anlatıp camiaya gönül verenlerden özür dilenmeli .Yoksa herkesin yaptığı yanına kar kalmaya devam edecek.

Sezon başında Amedspor’un yönetimine “bu takım yaşlı sezon ortasından sonra patlar iyi değiller “dediğimizde dikkate almadılar, futbol bilgimizi sorgulamaya kadar gittiler. Ama dediğim gibi futbol bilgi fukarası olunca yapılacak bir şey kalmıyor.

En kısa zamanda radikal kararlar alınsın diyeceğim ama o kararı alacak iradeyi göremediğimden aşkımız kaldı başka bahara şarkısındaki gibi şampiyonluk kaldı başka bahara nidalarını söylemeye devam edeceğiz.

Yazık kulübe katkı sağlamak için STK’larda alınan paralara ve emeklere.                                              

                                                                                                                                             Sağlıcakla Kalın.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fazıl keten
Fazıl keten - 13 ay Önce

Anlatabilecek başka bir şey bulamıyorum yazık ettiler onurlarimizi ayaklar altına aldılar bu saaaten sonra hiç kimse amedin maçlarına gitmez artık

SIRADAKİ HABER