Amedspor'da Kaosa Doğru

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 18 Temmuz’da kaldığı yerden devam edilmesini kararlaştırdığı 2.Lig maçları öncesinde Amedspor’da kriz bir türlü çözülemiyor. Maddi olarak tıkanan yönetimin 12 Haziran için aldığı kongre kararı da çözüm olmadı. Şu ana kadar yönetimle ilgili somut bir çalışma olmadığı ifade edilirken,takımın toparlanması için en az 1.5 milyon TL maddi kaynağa ihtiyaç olduğu açıklandı.

Amedspor'da Kaosa Doğru

2.Lig Beyaz Grup’ta küme düşme hattında yer alan Amedspor adım adım kaosa doğru sürükleniyor. 3 puan farkla küme düşme hattında yer alan Amedspor’da yönetimin federasyondan beklediği “küme düşmenin kaldırılması “ kararı çıkmadı. Maddi olarak tıkanan ve kaynak bulamayan,uzun süredir takıma ve personele ödeme yapamayan yönetim son çare olarak 12 Haziran’da olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Ancak şu ana kadar yeni yönetim oluşturmayla ilgili somut çalışma olmadığı ifade ediliyor.

Futbolcular Muhatap Bulamıyor

Futbolcular,kente gelip çalışmalara katılmak için kendilerine ödeme yapılmasını istiyor. Tüm takımlar,18 Temmuz’da başlayacak lig için çalışma programı belirlerken Amedspor’daki bu belirsizlik camianın ve taraftarların tepkisini çekiyor. Takımın lige devam etmesi ve ligi tamamlaması için en az 1.5 milyon maddi kaynağa ihtiyaç olduğu açıklandı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER