Amedspor'da Kriz Derinleşiyor

Ligde küme düşme hattında bulunan ve maddi sorunlarla boğuşan Amedspor'da tıkanan yönetim 12 Haziran tarihi için olağanüstü kongre kararı alırken,sorunlara nasıl çözüm bulunacağı merak ediliyor. Takımın 18 Temmuz'da başlayacak lig için her hangi bir takvim ve planlaması bulunmuyor.

Amedspor'da Kriz Derinleşiyor

 

2.Lig Beyaz Grup ekibi Amedspor’da krize bir türlü çare bulunamıyor. Bir yandan takımın küme düşme potasında olması,diğer yandan maddi sorunlar ve Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) süreciyle ilgili yaşanan sıkıntılar. Sorunlara çözüm bulamadığı için 12 Haziran’da kongre kararı alan yönetimin yerine gelecek yönetim konusunda büyük soru işaretleri var.

Daha önce Futbol Futbol Federasyonu liglerin Haziran’ın ikinci haftasında başlayacağını açıklamış ancak tüm takımlar idmanlara başlamasına rağmen Amedspor’da futbolcular alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle kente gelmeyi kabul etmemişti. İyi bir yönetim oluşmaması ve maddi sorunlara çözüm bulunmaması durumda futbolcuların 18 Temmuz’da başlayacağı açıklanan ligler için de hazırlıklara katılmayacağı konuşuluyor.

Bugüne kadar kulübe en büyük maddi desteği sağlayan taraf olarak bilinen Diyarbakır Ticaret Ve Sanayi Odası’nın Kovid-19 salgını sürecinde iş dünyasının yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle artık kulübe kaynak sağlayamayacağını ilan etmesi de camiada umutsuzluğa neden oluyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER