Amedspor'da Lisans İzni Tamam

Amedspor Lisansa engel 550 Bin Lirayı yatırarak Lisans iznini aldı.

Amedspor'da Lisans İzni Tamam

Lisanslar Tamam,Gözler Maçlarda
Amedspor,eski futbolcu ve teknik adam alacaklarından oluşan 550 bin TL’yi TFF’ye  yatırarak transfer tahtasını açtı,yeni transfer Furkan Yaman’a lisans çıkardı. 
Diyarbekirspor ve diğer bölge takımları da yeni transferlerini lisanslarını çıkardı,gözler Pazar günü oynanacak maçlara çevrildi.
Lisans İşlemleri Çözüldü
Liglerde ikinci yarılar Cumartesi ve Pazar günü oynanacak maçlarla başlayacak. Takımlar, dün yeni transferlerine lisans çıkarmanın heyecanını yaşadı. Bölge kulüplerinden Amedspor,Diyarbekirspor,Cizrespor,Van Büyükşehir Belediyespor,Elaziz Belediyespor,Karaköprü Belediyespor,Adıyaman 1954 ve Batman Petrolspor kulüpleri yeni transferlerine lisans çıkardı. Transfer tahtaları kapalı olan Şanlıurfaspor ve Elazığspor’un umudu ise transferin resmi olarak sona ereceği 31 Ocak’a kaldı.
Amedspor’da Sorun Çözüldü
Geçen sezon takımda yer alan ancak daha sonra alacaklarından dolayı kulübü TFF’ye şikayet ederek kulübün transfer tahtasının kapanmasına neden olan futbolcular ve teknik adamlar için federasyona 550 bin TL ödeme yapan Amedspor, ara transferde renklerine kattığı tek futbolcu olan Furkan Yaman’ın lisans işlemlerini yetiştirdi.
Diyarbekirspor’da da lisans işlemleri tamamlanan yeni transferler Gölcükspor maçında forma giyebilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER